Meniu
Back

Bucatarie de vara “Hotel Castel Transilvania”

45 800 € + TVA
  • L = 7,3
  • H = 2,8
  • l = 2

Amplasat strategic Hotel Castel Transilvania este o adevarata fortareata care imbina armonios elemente de lemn, caramida si piatra cioplita, primind si un aer romantic datorita decoratiunilor de fier forjat. Un asemenea spatiu merita o bucatarie de proportii generoase, regala, capabila sa prepare bucate pentru toate gurile prezente la ospaturile in cinstea victoriilor. Masa de lucru trebuie sa fie pe masura ospatului, unde altfel poti pregati un delicios purcelus sau chiar berbecut la protap asezonat cu legume coapte intr-o crusta aurie de-ti vine sa te lingi pe degete. Aromele imbatatoare sunt completate de mirosul delicioaselor paini proaspat scoase din cuptorul pe lemne traditional, emanand caldura ca niste sori. Compusa din rotisor/protap/gratar (dimensiuni interioare L=2000, l=1000 actionat electric cu o sarcina de 130Kg ) masa de lucru mare cu plita mare traditionala pe lemne 60 x 60 cm, spatiu chiuveta, cuptor pizza/paine.

Produse similare