Bucatarie de vara „La Malul Marii” Gratare (MDC)

-Gratare- Se distinge prin detaliile lucrate in lemnul solid, colorat in nuante linistitoare de nuc si imbogatit cu elemente decorative deosebite caracterizata printr-o mare varietate de corpuri cu multe detalii. Se remarca prin echilibru intre rustic si functional,cu un blat de bucatarie din granit care acopera partea centrala a bucatariei, la care s-a atasat o chiveta din material compozit. Bucaratia „La Malul Marii (MDC) este o combinatie reusita intre tencuiala decorativa si culoarea placuta a caramizilor care fac legatura dintre cuptorul de pizza/paine cu gratarul si soba traditionala pe lemne. Usile din lemn impreuna cu felinarul si elementele decorative originale cum ar fi potcoava, farfuria, cosuri din impletituri de rachita, fac astfel trecerea dintre bucatarie si foisor mai lina. • dimensiuni L =4250, l=1200, h=3000. Cuptor cu lemne,gratar,soba taraneasca din fonta,masa de lucru, spatiu chiuveta.

GRATARE DE GRADINA SI CURTE, BUCATARII DE VARA, CUPTOARE PIZZA, GRATARE TRADITIONALE, GRATAR DIN CARAMIDA

Gratar - gratare (Barbecue) nu este doar un element de decor al curtii casei dumneavoastra, el poate fi transformat intr-o adevarata bucatarie de vara unde bucatarul din tine gateste impreuna cu familia de la mic la mare mancare sanatoasa ca la mama acasa. Gratare realizate dupa exigentele clientului in functie de stilul casei rustic sau modern tinand cont ca toate accesorile sa nu va lipseasca. In functie de spatiul avut la dispozitie e Gratare ofera o gama variata gratare de gradina si curte unicat gratare de gradina din caramida bucatarii unicat proiectare 3D soba pentru gatit pe lemne seminee de exterior cuptoare pizza, cuptoare de paine traditionale barbeque-grill cu blat de lucru, chiuveta, afumatoare traditionala, rotisoare, vinoteca/crama, toate sub un singur acoperis e Gratare.ro Detaliile fac diferenta!!!


e Gratare ofera o gama larga de modele de gratare, cuptoare pizza, gratare de gradina, seminee, tot odata venim cu o serie de schite, proiecte 3D pentru gratar din caramida, cuptoare pe lemne, sobe, barbeque, afumatoare, loc pentru ceaun, grill, cuptor traditional, gratar traditional, cuptor paine, cuptor de pizza, gratare de curte, gratare de gradina din caramida, gratare.