Semineu de exterior •Bucataria lui Valentin •

Pe terasa acestei case vechi care ne aduce aminte de casa bunicii a fost amenajata o bucatarie functionala, iar in coltul de relaxare se afla Semineul de gradina. Acesta este realizat in ton cu bucataria de vara din caramida si ornamente din fier forjat intr-un spatiu generos care ulterior va fi acoperit. Intinzandu-se direct langa locuinta, aceasta terasa este vizibila din interior prin ferestrele din lemn. Elementul cel mai important este semineul mare. Pentru serile racoaroase de vara semineul de exterior este locul ideal unde va puteti relaxa impreuna cu prietenii si familia. Intregul ansamblu este compus din urmatoarele module: masa lucru, plita traditionala, gratar de gradina, cuptor pizza/paine, semineu de exterior. (dimensiuni gratar L =3500, l=1000, h=2800, dimensiuni semineuL=2900, l=1100, h= 2300).

GRATARE DE GRADINA SI CURTE, BUCATARII DE VARA, CUPTOARE PIZZA, GRATARE TRADITIONALE, GRATAR DIN CARAMIDA

Gratar - gratare (Barbecue) nu este doar un element de decor al curtii casei dumneavoastra, el poate fi transformat intr-o adevarata bucatarie de vara unde bucatarul din tine gateste impreuna cu familia de la mic la mare mancare sanatoasa ca la mama acasa. Gratare realizate dupa exigentele clientului in functie de stilul casei rustic sau modern tinand cont ca toate accesorile sa nu va lipseasca. In functie de spatiul avut la dispozitie e Gratare ofera o gama variata gratare de gradina si curte unicat gratare de gradina din caramida bucatarii unicat proiectare 3D soba pentru gatit pe lemne seminee de exterior cuptoare pizza, cuptoare de paine traditionale barbeque-grill cu blat de lucru, chiuveta, afumatoare traditionala, rotisoare, vinoteca/crama, toate sub un singur acoperis e Gratare.ro Detaliile fac diferenta!!!


e Gratare ofera o gama larga de modele de gratare, cuptoare pizza, gratare de gradina, seminee, tot odata venim cu o serie de schite, proiecte 3D pentru gratar din caramida, cuptoare pe lemne, sobe, barbeque, afumatoare, loc pentru ceaun, grill, cuptor traditional, gratar traditional, cuptor paine, cuptor de pizza, gratare de curte, gratare de gradina din caramida, gratare.