”Bucataria Nastasiei” gratar de gradina

”Bucataria Nastasiei” gratar de gradina. Impatimitii artei culinare isi dedica timpul si resursele pentru a incerca, a imbunatati si a savura bucate de toate felurile, gatite cu pasiune si cu iscusinta. Nu exista un loc mai potrivit pentru a le prepara decat o bucatarie de vara traditionala care are de toate: ceaun pentru ciorbite si sarmalute, vatra numai buna pentru o paine rumenita si dolofana, un gratar incins pentru mititei sau gratare suculente. Compusa din: gratar (interior 60x50 cm) grill inox cu picurator, cuptor pe lemne standard (vatra 60x60cm), plita mare calugareasca doua ochiuri detasabila/spatiu ceaun/masa de lucru (dimensiuni bucatarie L=2700, l=1200, h=2600).

GRATARE DE GRADINA SI CURTE, BUCATARII DE VARA, CUPTOARE PIZZA, GRATARE TRADITIONALE, GRATAR DIN CARAMIDA

Gratar - gratare (Barbecue) nu este doar un element de decor al curtii casei dumneavoastra, el poate fi transformat intr-o adevarata bucatarie de vara unde bucatarul din tine gateste impreuna cu familia de la mic la mare mancare sanatoasa ca la mama acasa. Gratare realizate dupa exigentele clientului in functie de stilul casei rustic sau modern tinand cont ca toate accesorile sa nu va lipseasca. In functie de spatiul avut la dispozitie e Gratare ofera o gama variata gratare de gradina si curte unicat gratare de gradina din caramida bucatarii unicat proiectare 3D soba pentru gatit pe lemne seminee de exterior cuptoare pizza, cuptoare de paine traditionale barbeque-grill cu blat de lucru, chiuveta, afumatoare traditionala, rotisoare, vinoteca/crama, toate sub un singur acoperis e Gratare.ro Detaliile fac diferenta!!!


e Gratare ofera o gama larga de modele de gratare, cuptoare pizza, gratare de gradina, seminee, tot odata venim cu o serie de schite, proiecte 3D pentru gratar din caramida, cuptoare pe lemne, sobe, barbeque, afumatoare, loc pentru ceaun, grill, cuptor traditional, gratar traditional, cuptor paine, cuptor de pizza, gratare de curte, gratare de gradina din caramida, gratare.