Afumatoare traditionala •Bucataria lui Ioan •

La vremuri noi, traditii vechi. Mai toata lumea de la tara si-a amenajat propria afumatoare, iar eGratare.ro vine in ajutorul celor de la oras. Izul de fum adaugat unui aliment pastreaza mai mult din calitatile acestuia, fata de altul foarte prelucrat termic este inconfundabil si inegalabil pentru cunoscatorii in gastronomie. Jambon, costita, rasol, pastrav, somon etc. afumate intr-o afumatoare traditionala sunt placeri cu care ne desfatam simturile. eGratare.ro vine cu o serie de schite, planuri şi indicaţii pentru construirea unei afumătorii. Intregul ansamblu este compus din urmatoarele module: masa lucru, cuptor pizza/paine, gratar de gradina, afumatoare traditionala. (dimensiuni L=3700, l=1200, h=2800).

GRATARE DE GRADINA SI CURTE, BUCATARII DE VARA, CUPTOARE PIZZA, GRATARE TRADITIONALE, GRATAR DIN CARAMIDA

Gratar - gratare (Barbecue) nu este doar un element de decor al curtii casei dumneavoastra, el poate fi transformat intr-o adevarata bucatarie de vara unde bucatarul din tine gateste impreuna cu familia de la mic la mare mancare sanatoasa ca la mama acasa. Gratare realizate dupa exigentele clientului in functie de stilul casei rustic sau modern tinand cont ca toate accesorile sa nu va lipseasca. In functie de spatiul avut la dispozitie e Gratare ofera o gama variata gratare de gradina si curte unicat gratare de gradina din caramida bucatarii unicat proiectare 3D soba pentru gatit pe lemne seminee de exterior cuptoare pizza, cuptoare de paine traditionale barbeque-grill cu blat de lucru, chiuveta, afumatoare traditionala, rotisoare, vinoteca/crama, toate sub un singur acoperis e Gratare.ro Detaliile fac diferenta!!!


e Gratare ofera o gama larga de modele de gratare, cuptoare pizza, gratare de gradina, seminee, tot odata venim cu o serie de schite, proiecte 3D pentru gratar din caramida, cuptoare pe lemne, sobe, barbeque, afumatoare, loc pentru ceaun, grill, cuptor traditional, gratar traditional, cuptor paine, cuptor de pizza, gratare de curte, gratare de gradina din caramida, gratare.