Gratare de gradina „Bucataria lui Gabriel”

Gratare de gradina "Bucataria lui Gabriel" Într-o ambianta rustica unde adierile blande din serile de vara, iti încântă simţurile cu mirosul roşiilor proaspete, ducandu-te cu gandul la bulionul bunicii si indemnandu-te să-ţi pui poalele în brâu, să-ţi sufleci mânecile, să aţâţi focul şi să te apuci de gatit bucate cum se gateau odinioara,la soba cu plită, cu lemnele trosnind.Acum, un ghiveci călugaresc, un cataif ţărănesc cu mere sau delicioasele sărmăluţe cu smântână, devin dintr-odata o placere a fi gatite si savurate impreuna cu cei apropiati. Bucataria lui Gabriel compusa din:gratar,cuptor cu lemne,chiuveta cu masa,plita cu masa in consola toate parca iti redau bucuria simplitatii rusticului si placerea de a fi aproape de natura sau de gradina proprie iar combinatiile culinare par a fi la indemana fiecaruia. Un cadru deosebit de practic, pe gustul tuturor, o oaza de liniste si relaxare intr-un colt din gradina ta. (dimensiuni L =3900, l=1200, h=2800).

GRATARE DE GRADINA SI CURTE, BUCATARII DE VARA, CUPTOARE PIZZA, GRATARE TRADITIONALE, GRATAR DIN CARAMIDA

Gratar - gratare (Barbecue) nu este doar un element de decor al curtii casei dumneavoastra, el poate fi transformat intr-o adevarata bucatarie de vara unde bucatarul din tine gateste impreuna cu familia de la mic la mare mancare sanatoasa ca la mama acasa. Gratare realizate dupa exigentele clientului in functie de stilul casei rustic sau modern tinand cont ca toate accesorile sa nu va lipseasca. In functie de spatiul avut la dispozitie e Gratare ofera o gama variata gratare de gradina si curte unicat gratare de gradina din caramida bucatarii unicat proiectare 3D soba pentru gatit pe lemne seminee de exterior cuptoare pizza, cuptoare de paine traditionale barbeque-grill cu blat de lucru, chiuveta, afumatoare traditionala, rotisoare, vinoteca/crama, toate sub un singur acoperis e Gratare.ro Detaliile fac diferenta!!!


e Gratare ofera o gama larga de modele de gratare, cuptoare pizza, gratare de gradina, seminee, tot odata venim cu o serie de schite, proiecte 3D pentru gratar din caramida, cuptoare pe lemne, sobe, barbeque, afumatoare, loc pentru ceaun, grill, cuptor traditional, gratar traditional, cuptor paine, cuptor de pizza, gratare de curte, gratare de gradina din caramida, gratare.