Cuptor de pizza

Cuptoare de pizza “Pizzeria West” Astazi pizza este preparata intr-o multitudine de moduri, in functie de regiunea unde este vanduta. Conceptul de baza este acelasi, insa ingredientele folosite pot fi extrem de variate. In ceea ce priveste coacerea ei, pizza poate fi de asemenea coapta in mai multe moduri. Exista locuri unde pizza este coapta in cuptoare electrice sau pe gaz, insa pizza traditionala este coapta pe vatra, intr-un cuptor special, cu lemne de esenta tare (stejar, fag si carpen). Intr-un astfel de cuptor o coacem si noi, la Pizzeria West din Vladimirescu, pentru ca pizza noastra sa aiba acel aluat crocant, gustos si totusi usor, precum si acea delicata aroma de fum. Orice cunoscator de pizza stie ca ceea ce deosebeste o pizza reusita de una banala este in primul rand aluatul. Pe langa retetele noastre de pizza, veti gasi si un personal dispus sa va asculte sugestiile si dorintele, iar daca doriti o pizza pe care noi nu o avem in meniu sau daca doriti sa combinati anumite ingrediente intr-o pizza, Razvan proprietarul pizzeriei si principalul autor al pizzei va ofera aceasta posibilitate de a va “personalizata” singuri pizza. (Comenzi 0747486319)

GRATARE DE GRADINA SI CURTE, BUCATARII DE VARA, CUPTOARE PIZZA, GRATARE TRADITIONALE, GRATAR DIN CARAMIDA

Gratar - gratare (Barbecue) nu este doar un element de decor al curtii casei dumneavoastra, el poate fi transformat intr-o adevarata bucatarie de vara unde bucatarul din tine gateste impreuna cu familia de la mic la mare mancare sanatoasa ca la mama acasa. Gratare realizate dupa exigentele clientului in functie de stilul casei rustic sau modern tinand cont ca toate accesorile sa nu va lipseasca. In functie de spatiul avut la dispozitie e Gratare ofera o gama variata gratare de gradina si curte unicat gratare de gradina din caramida bucatarii unicat proiectare 3D soba pentru gatit pe lemne seminee de exterior cuptoare pizza, cuptoare de paine traditionale barbeque-grill cu blat de lucru, chiuveta, afumatoare traditionala, rotisoare, vinoteca/crama, toate sub un singur acoperis e Gratare.ro Detaliile fac diferenta!!!


e Gratare ofera o gama larga de modele de gratare, cuptoare pizza, gratare de gradina, seminee, tot odata venim cu o serie de schite, proiecte 3D pentru gratar din caramida, cuptoare pe lemne, sobe, barbeque, afumatoare, loc pentru ceaun, grill, cuptor traditional, gratar traditional, cuptor paine, cuptor de pizza, gratare de curte, gratare de gradina din caramida, gratare.