Gratare de gradina „Bucataria lui Silviu”

Gratare de gradina "Bucataria lui Silviu" Pentru cunoscatori si nu numai, cat mai ales pentru cei care doresc un gratar intr-adevar special va recomandam Bucataria lui Silviu . Este o constructie polivalenta, adaptabila tuturor placerilor gastronomice. De asemenea, estetica este una deosebita, fiind o combinatie ideala de rustic si modern. Nu scapa atentiei ornamentele bine alese si armonios imbinate, detaliile facand diferenta. Dovada complexitatii gratarului o dau chiar elementele ei constituente : blatul de granit negru - prin prezenta sa ofera posibilitatea depozitarii temporare a alimentelor si a prelucrarii lor ; cuptorul – pentru savoarea unica a mirosului si a gustului painii coapte pe vatra ; gratarul – pentru libera alegere in prepararea oricaror tipuri de carne, traditionalii mici ; soba cu plita – utila pentru fierberea sarmalelor, amintind de mesele copioase din casa bunicii, chiar a vinului, pentru a te bucura de un pahar (sau mai multe) cu prietenii ; chiuveta – o facilitate semnificativa ; afumatoarea – pentru toti consumatorii de produse traditionale romanesti : carnati, slanina, caltabos, sunca… Toate componentele enumerate sunt completate de originalele elemente decorative : o farfurie de lut iscusit pictata manual, un ornament din fier forjat de un design deosebit, o lampa cu stil, si o potcoava norocoasa. Acesta este gratarul pe care poate il visati si pe care noi vi-l putem oferi ! Un gratar multifunctional, complex si de o infatisare rustica si eleganta, in acelasi timp, pentru a va bucura intr-o viata moderna de toate mancarurile gatite ca la tara ! (dimensiuni L =4700, l=1200, h=2800).

GRATARE DE GRADINA SI CURTE, BUCATARII DE VARA, CUPTOARE PIZZA, GRATARE TRADITIONALE, GRATAR DIN CARAMIDA

Gratar - gratare (Barbecue) nu este doar un element de decor al curtii casei dumneavoastra, el poate fi transformat intr-o adevarata bucatarie de vara unde bucatarul din tine gateste impreuna cu familia de la mic la mare mancare sanatoasa ca la mama acasa. Gratare realizate dupa exigentele clientului in functie de stilul casei rustic sau modern tinand cont ca toate accesorile sa nu va lipseasca. In functie de spatiul avut la dispozitie e Gratare ofera o gama variata gratare de gradina si curte unicat gratare de gradina din caramida bucatarii unicat proiectare 3D soba pentru gatit pe lemne seminee de exterior cuptoare pizza, cuptoare de paine traditionale barbeque-grill cu blat de lucru, chiuveta, afumatoare traditionala, rotisoare, vinoteca/crama, toate sub un singur acoperis e Gratare.ro Detaliile fac diferenta!!!


e Gratare ofera o gama larga de modele de gratare, cuptoare pizza, gratare de gradina, seminee, tot odata venim cu o serie de schite, proiecte 3D pentru gratar din caramida, cuptoare pe lemne, sobe, barbeque, afumatoare, loc pentru ceaun, grill, cuptor traditional, gratar traditional, cuptor paine, cuptor de pizza, gratare de curte, gratare de gradina din caramida, gratare.