Bar din caramida •Crama din caramida •

Club Antichitati Arad am ales sa va prezentam de aceasta data solutia pentru care sa optat la realizarea pultului din caramida care da stil si rafinament incaperii ,inconjurat de obiecte de arta tablouri, icoane, colectii de orologerie, monede, ilustrate, stampe, viniluri sau placi de patefon si gramofon etc. Pentru a pune in opera acest lucru, avem la indemana solutii precum materialele de finisaj diferentiate (caramida 240x115x63 cu rost rustic 10-12mm) corpurile de mobilier care au fost amplasate in zonele de trecere dintre spatii • dimensiuni - L =2700, l=500, h=1200. Detaliile fac diferenta!!!

GRATARE DE GRADINA SI CURTE, BUCATARII DE VARA, CUPTOARE PIZZA, GRATARE TRADITIONALE, GRATAR DIN CARAMIDA

Gratar - gratare (Barbecue) nu este doar un element de decor al curtii casei dumneavoastra, el poate fi transformat intr-o adevarata bucatarie de vara unde bucatarul din tine gateste impreuna cu familia de la mic la mare mancare sanatoasa ca la mama acasa. Gratare realizate dupa exigentele clientului in functie de stilul casei rustic sau modern tinand cont ca toate accesorile sa nu va lipseasca. In functie de spatiul avut la dispozitie e Gratare ofera o gama variata gratare de gradina si curte unicat gratare de gradina din caramida bucatarii unicat proiectare 3D soba pentru gatit pe lemne seminee de exterior cuptoare pizza, cuptoare de paine traditionale barbeque-grill cu blat de lucru, chiuveta, afumatoare traditionala, rotisoare, vinoteca/crama, toate sub un singur acoperis e Gratare.ro Detaliile fac diferenta!!!


e Gratare ofera o gama larga de modele de gratare, cuptoare pizza, gratare de gradina, seminee, tot odata venim cu o serie de schite, proiecte 3D pentru gratar din caramida, cuptoare pe lemne, sobe, barbeque, afumatoare, loc pentru ceaun, grill, cuptor traditional, gratar traditional, cuptor paine, cuptor de pizza, gratare de curte, gratare de gradina din caramida, gratare.