Gratare Tohani „Bucataria lui Constantin”

"Intr-un peisaj plin de traditie si încarcatura istorica, nu puteam realiza decat ceva in concordanţa cu locul: podgoria Tohani. Astfel, special conceputa pentru un cadru rustic, înconjurata de dealuri si viţa de vie se evidenţiaza "Bucataria lui Constantin". Aceasta este un gratar care combina elemente si materiale clasice intr-un design rafinat îmbinand astfel traditionalul cu noul. Spatiul destinat bucatariei este simplu, practic si eficient, cu un concept îmbunatatit, pentru a crea un ansamblu original. Si de această data calitatea se evidenţiaza din detalii si accesorii inedit amplasate. Nuantele naturale de aramiu si purpuriu creeaza un tablou perfect alaturi de o damigeana cu vin, cadrul potrivit pentru a te bucura de roadele toamnei." Compus din: gratar, soba traditionala, doua mese mari, spatiu chiuveta. (dimensiuni L=4200, l=850).

GRATARE DE GRADINA SI CURTE, BUCATARII DE VARA, CUPTOARE PIZZA, GRATARE TRADITIONALE, GRATAR DIN CARAMIDA

Gratar - gratare (Barbecue) nu este doar un element de decor al curtii casei dumneavoastra, el poate fi transformat intr-o adevarata bucatarie de vara unde bucatarul din tine gateste impreuna cu familia de la mic la mare mancare sanatoasa ca la mama acasa. Gratare realizate dupa exigentele clientului in functie de stilul casei rustic sau modern tinand cont ca toate accesorile sa nu va lipseasca. In functie de spatiul avut la dispozitie e Gratare ofera o gama variata gratare de gradina si curte unicat gratare de gradina din caramida bucatarii unicat proiectare 3D soba pentru gatit pe lemne seminee de exterior cuptoare pizza, cuptoare de paine traditionale barbeque-grill cu blat de lucru, chiuveta, afumatoare traditionala, rotisoare, vinoteca/crama, toate sub un singur acoperis e Gratare.ro Detaliile fac diferenta!!!


e Gratare ofera o gama larga de modele de gratare, cuptoare pizza, gratare de gradina, seminee, tot odata venim cu o serie de schite, proiecte 3D pentru gratar din caramida, cuptoare pe lemne, sobe, barbeque, afumatoare, loc pentru ceaun, grill, cuptor traditional, gratar traditional, cuptor paine, cuptor de pizza, gratare de curte, gratare de gradina din caramida, gratare.