• Galben Melon • panorama gratar 360°

Simturile noastre se hranesc din ceea ce ne inconjoara, dar mai ales din lucrurile ce ne satisfac vederea, mirosul, auzul, gustul si atingerea. Culorile nu sunt nascute doar pentru a bucura privirea.Astfel dorim sa aducem in gradina dumneavoastra cu multa imaginatie si pasiune fata de micile detalii care fac diferenta, o bucătărie primitoare, inspirată de sudul Franţei, unde întâlneşti minunatele câmpuri mov de lanvandă, iar ierburile aromate sunt la ele acasă. Bucataria • Galben Melon • panorama 360° contine urmatoarele module: afumatoare traditionala, soba pentru gatit din fonta, gratar (barbeque), cuptor traditional pe lemne, o masa mare de lucru cu chiuveta incorporata si margini semirotunde si este functionala din totate cele 4 laturi. • dimensiuni ansamblu gratar- L =2700, l=2000, h=2800. • dimensiuni masa lucru cu chiuveta L =2000, l=600.

GRATARE DE GRADINA SI CURTE, BUCATARII DE VARA, CUPTOARE PIZZA, GRATARE TRADITIONALE, GRATAR DIN CARAMIDA

Gratar - gratare (Barbecue) nu este doar un element de decor al curtii casei dumneavoastra, el poate fi transformat intr-o adevarata bucatarie de vara unde bucatarul din tine gateste impreuna cu familia de la mic la mare mancare sanatoasa ca la mama acasa. Gratare realizate dupa exigentele clientului in functie de stilul casei rustic sau modern tinand cont ca toate accesorile sa nu va lipseasca. In functie de spatiul avut la dispozitie e Gratare ofera o gama variata gratare de gradina si curte unicat gratare de gradina din caramida bucatarii unicat proiectare 3D soba pentru gatit pe lemne seminee de exterior cuptoare pizza, cuptoare de paine traditionale barbeque-grill cu blat de lucru, chiuveta, afumatoare traditionala, rotisoare, vinoteca/crama, toate sub un singur acoperis e Gratare.ro Detaliile fac diferenta!!!


e Gratare ofera o gama larga de modele de gratare, cuptoare pizza, gratare de gradina, seminee, tot odata venim cu o serie de schite, proiecte 3D pentru gratar din caramida, cuptoare pe lemne, sobe, barbeque, afumatoare, loc pentru ceaun, grill, cuptor traditional, gratar traditional, cuptor paine, cuptor de pizza, gratare de curte, gratare de gradina din caramida, gratare.