Vinoteca & Crama

Vinoteca & Crama “Vinul este cea mai sanatoasa si mai igienica bautura” spunea Louis Pasteur. De-a lungul timpului, asocierea vinurilor cu o anumita mancare a devenit o stiinta, sommelier-ul fiind cel care face recomandarile in acest sens. Printr-o depozitare corecta a vinului (pozitia culcat), la o temperatura intre 10-15grade Celsius ne vom putea bucura de un vin care si-a pastrat toate virtutile. Vinurile vechi sunt obligatorii in orice vinoteca respectabila. Avem solutii pentru cei ce vor sa-si personalizeze o crama, vinoteca, pulturi/baruri lucrari artizanale unicate. (dimensiuni vinoteca mare L=3200, l=300, h=2200).

GRATARE DE GRADINA SI CURTE, BUCATARII DE VARA, CUPTOARE PIZZA, GRATARE TRADITIONALE, GRATAR DIN CARAMIDA

Gratar - gratare (Barbecue) nu este doar un element de decor al curtii casei dumneavoastra, el poate fi transformat intr-o adevarata bucatarie de vara unde bucatarul din tine gateste impreuna cu familia de la mic la mare mancare sanatoasa ca la mama acasa. Gratare realizate dupa exigentele clientului in functie de stilul casei rustic sau modern tinand cont ca toate accesorile sa nu va lipseasca. In functie de spatiul avut la dispozitie e Gratare ofera o gama variata gratare de gradina si curte unicat gratare de gradina din caramida bucatarii unicat proiectare 3D soba pentru gatit pe lemne seminee de exterior cuptoare pizza, cuptoare de paine traditionale barbeque-grill cu blat de lucru, chiuveta, afumatoare traditionala, rotisoare, vinoteca/crama, toate sub un singur acoperis e Gratare.ro Detaliile fac diferenta!!!


e Gratare ofera o gama larga de modele de gratare, cuptoare pizza, gratare de gradina, seminee, tot odata venim cu o serie de schite, proiecte 3D pentru gratar din caramida, cuptoare pe lemne, sobe, barbeque, afumatoare, loc pentru ceaun, grill, cuptor traditional, gratar traditional, cuptor paine, cuptor de pizza, gratare de curte, gratare de gradina din caramida, gratare.