Bucataria lui Dan

Pasind în "Bucataria lui Dan", elementele din fier forjat dau frau liber imaginatiei, purtandu-te pe taramuri de mult uitate unde parfumul imbietor al vinului autentic romanesc,era pastrat în arcele caramizii ale vinotecii. Felinarele feerice adauga un plus atmosferei de demult iar mireasma fructelor tomnatice este raspandita in aerul aproape intepator al inceputului de iarna.Masa amplasata în centrul bucatariei te duce cu gandul la adunarile haiducesti ticsite de carafe doldora de vin rosu sangeriu, de bucate mestesugite,precum carnati, sunculita, costita din afumatoare si carnea rumenita la rotisorul suficient de incapator pana si pentru un purcelus. "Bucataria lui Dan" este un colt de relaxare si de voie buna indiferent de anotimp. (dimensiuni afumatoare, cuptor, rotisor, soba cu lemne, masa lucru, spatiu chuveta pe colt L =6100, l=1200, h=2800), (dimensiuni vinoteca L=3200, l=300, h=2200), (dimensiuni masa haiduceasca/vanatoreasca L=4500, l=1300, h=820).

GRATARE DE GRADINA SI CURTE, BUCATARII DE VARA, CUPTOARE PIZZA, GRATARE TRADITIONALE, GRATAR DIN CARAMIDA

Gratar - gratare (Barbecue) nu este doar un element de decor al curtii casei dumneavoastra, el poate fi transformat intr-o adevarata bucatarie de vara unde bucatarul din tine gateste impreuna cu familia de la mic la mare mancare sanatoasa ca la mama acasa. Gratare realizate dupa exigentele clientului in functie de stilul casei rustic sau modern tinand cont ca toate accesorile sa nu va lipseasca. In functie de spatiul avut la dispozitie e Gratare ofera o gama variata gratare de gradina si curte unicat gratare de gradina din caramida bucatarii unicat proiectare 3D soba pentru gatit pe lemne seminee de exterior cuptoare pizza, cuptoare de paine traditionale barbeque-grill cu blat de lucru, chiuveta, afumatoare traditionala, rotisoare, vinoteca/crama, toate sub un singur acoperis e Gratare.ro Detaliile fac diferenta!!!


e Gratare ofera o gama larga de modele de gratare, cuptoare pizza, gratare de gradina, seminee, tot odata venim cu o serie de schite, proiecte 3D pentru gratar din caramida, cuptoare pe lemne, sobe, barbeque, afumatoare, loc pentru ceaun, grill, cuptor traditional, gratar traditional, cuptor paine, cuptor de pizza, gratare de curte, gratare de gradina din caramida, gratare.