Bucataria „Pe langa plopii fara sot”

O atmosfera de demult uitata, pe langa plopii fara sot eminescieni, evocand romantism, imbinat cu traditionalism, o gradina de vara in care arsita verii pare sa nu ajunga. Racoarea diminetii imbie la o cafea aromata preparata in aer liber, in bucataria amenajata cu decoratiuni romantice din fier forjat. Falnic si singuratic, lampadarul vegheaza asupra caramizilor rosiatice ale afumătoarei, ghidand cu lumina sa spre o amintire ascunsa a unei povesti de iubire la umbra misterioasa a plopilor.Bucataria contine: masa de lucru pt.cuptor, cuptor cu lemne,gratar din caramida,plita fonta cu trei ochiuri,masa lucru, masa pt. lavoar,afumaroare traditionala (dimensiuni L =4700, l=1200, h=2800).

GRATARE DE GRADINA SI CURTE, BUCATARII DE VARA, CUPTOARE PIZZA, GRATARE TRADITIONALE, GRATAR DIN CARAMIDA

Gratar - gratare (Barbecue) nu este doar un element de decor al curtii casei dumneavoastra, el poate fi transformat intr-o adevarata bucatarie de vara unde bucatarul din tine gateste impreuna cu familia de la mic la mare mancare sanatoasa ca la mama acasa. Gratare realizate dupa exigentele clientului in functie de stilul casei rustic sau modern tinand cont ca toate accesorile sa nu va lipseasca. In functie de spatiul avut la dispozitie e Gratare ofera o gama variata gratare de gradina si curte unicat gratare de gradina din caramida bucatarii unicat proiectare 3D soba pentru gatit pe lemne seminee de exterior cuptoare pizza, cuptoare de paine traditionale barbeque-grill cu blat de lucru, chiuveta, afumatoare traditionala, rotisoare, vinoteca/crama, toate sub un singur acoperis e Gratare.ro Detaliile fac diferenta!!!


e Gratare ofera o gama larga de modele de gratare, cuptoare pizza, gratare de gradina, seminee, tot odata venim cu o serie de schite, proiecte 3D pentru gratar din caramida, cuptoare pe lemne, sobe, barbeque, afumatoare, loc pentru ceaun, grill, cuptor traditional, gratar traditional, cuptor paine, cuptor de pizza, gratare de curte, gratare de gradina din caramida, gratare.