Gratare de gradina din caramida „Bucataria Carolinei”

Movul este o culoare regala „Bucataria Carolinei” gratare de gradina din caramida Pe vremuri, movul era o culoare greu de obtinut. Este de asemenea culoarea inspiratiei, asa ca daca esti pasionat de arta culinara,bucataria mov iti poate satisface toate dorintele. Se crede ca movul ajuta dezvoltarea imaginatiei , o bucatarie cu accente de mov ti- ar putea stimula mintea in materie de gatit. Compusa din : spatiu chiuveta cu usi verzi si balamale negre, masa generoasa de lucru, plita/soba cu lemne, gratar cu rotisor, cuptor traditional pe lemne cu termometru 500 C, tamplarie lemn de nuanta verzuie. (dimensiuni L =3000, l=3000, h=2800.)

GRATARE DE GRADINA SI CURTE, BUCATARII DE VARA, CUPTOARE PIZZA, GRATARE TRADITIONALE, GRATAR DIN CARAMIDA

Gratar - gratare (Barbecue) nu este doar un element de decor al curtii casei dumneavoastra, el poate fi transformat intr-o adevarata bucatarie de vara unde bucatarul din tine gateste impreuna cu familia de la mic la mare mancare sanatoasa ca la mama acasa. Gratare realizate dupa exigentele clientului in functie de stilul casei rustic sau modern tinand cont ca toate accesorile sa nu va lipseasca. In functie de spatiul avut la dispozitie e Gratare ofera o gama variata gratare de gradina si curte unicat gratare de gradina din caramida bucatarii unicat proiectare 3D soba pentru gatit pe lemne seminee de exterior cuptoare pizza, cuptoare de paine traditionale barbeque-grill cu blat de lucru, chiuveta, afumatoare traditionala, rotisoare, vinoteca/crama, toate sub un singur acoperis e Gratare.ro Detaliile fac diferenta!!!


e Gratare ofera o gama larga de modele de gratare, cuptoare pizza, gratare de gradina, seminee, tot odata venim cu o serie de schite, proiecte 3D pentru gratar din caramida, cuptoare pe lemne, sobe, barbeque, afumatoare, loc pentru ceaun, grill, cuptor traditional, gratar traditional, cuptor paine, cuptor de pizza, gratare de curte, gratare de gradina din caramida, gratare.