Cuptor cu lemne clasice si moderne

-Cuptor cu lemne clasice si moderne- Taramul feeric al Brasovului te duce cu gandul la vremuri de demult apuse, cu cavaleri, pe cand Biserica Neagra nu era neagra, iar oamenii se adunau la poveşti in timpul unui festin de zile mari alaturi de armasarii bravi care se infruptau din belsugul capitelor de paie. Poneii acestora tanjesc dupa merele rumene din cosul impletit parca din cosite de aur, nechezand cu nerabdare ca cineva sa le dea atenţie. Compus din : gratar(interior 87x50) grill inox cu manere reglabil pe doua nivele,cuptor traditional cu varta pe lemne, soba pe lemne cu plita fonta trei ochiuri, masa de lucru cu spatii depozitare, blatul de lucru generos din granit si decor tamplarie lemn. (dimensiuni L=3800, l=1200, h=2800).

GRATARE DE GRADINA SI CURTE, BUCATARII DE VARA, CUPTOARE PIZZA, GRATARE TRADITIONALE, GRATAR DIN CARAMIDA

Gratar - gratare (Barbecue) nu este doar un element de decor al curtii casei dumneavoastra, el poate fi transformat intr-o adevarata bucatarie de vara unde bucatarul din tine gateste impreuna cu familia de la mic la mare mancare sanatoasa ca la mama acasa. Gratare realizate dupa exigentele clientului in functie de stilul casei rustic sau modern tinand cont ca toate accesorile sa nu va lipseasca. In functie de spatiul avut la dispozitie e Gratare ofera o gama variata gratare de gradina si curte unicat gratare de gradina din caramida bucatarii unicat proiectare 3D soba pentru gatit pe lemne seminee de exterior cuptoare pizza, cuptoare de paine traditionale barbeque-grill cu blat de lucru, chiuveta, afumatoare traditionala, rotisoare, vinoteca/crama, toate sub un singur acoperis e Gratare.ro Detaliile fac diferenta!!!


e Gratare ofera o gama larga de modele de gratare, cuptoare pizza, gratare de gradina, seminee, tot odata venim cu o serie de schite, proiecte 3D pentru gratar din caramida, cuptoare pe lemne, sobe, barbeque, afumatoare, loc pentru ceaun, grill, cuptor traditional, gratar traditional, cuptor paine, cuptor de pizza, gratare de curte, gratare de gradina din caramida, gratare.