Soba cu lemne

-Soba cu lemne- Pe o insula de pe Bratul Borcea al Dunarii, loc ce alta data putea fi o ascunzatoare a haiducilor dunareni, astazi se ascunde o oază de relaxare ferma „Casa Alba”. Gasiti aici un loc perfect pentru desfatarea simturilor: o masa vanatoreasca, un gratar de gradina cu carbunii încinsi si un cuptor în care focul trozneste, bucatele alese ce urmeaza a fi gatite aici si un vin bun, totul pentru destindere.Gratarul contine spatiu chiuveta, plita traditionala cu trei ochiuri, masa de lucru, rotisor din caramida (60x50cm), gratar pe lemne (60x50cm), cuptor pizza/paine, si o masa mare pescareasca, spatii depozitare si nelipsitele accesorii: ornament fier forjat, balamale din bronz, felinare, tamplarie lemn, polita pentru condimente, grill inox, rotisor inox cu motor, termometru cuptor 500 C. (dimensiuni L =5500, l=1200, h=2600.), (dimensiuni masa pescareasca L=3000, l=1300, h=820).

GRATARE DE GRADINA SI CURTE, BUCATARII DE VARA, CUPTOARE PIZZA, GRATARE TRADITIONALE, GRATAR DIN CARAMIDA

Gratar - gratare (Barbecue) nu este doar un element de decor al curtii casei dumneavoastra, el poate fi transformat intr-o adevarata bucatarie de vara unde bucatarul din tine gateste impreuna cu familia de la mic la mare mancare sanatoasa ca la mama acasa. Gratare realizate dupa exigentele clientului in functie de stilul casei rustic sau modern tinand cont ca toate accesorile sa nu va lipseasca. In functie de spatiul avut la dispozitie e Gratare ofera o gama variata gratare de gradina si curte unicat gratare de gradina din caramida bucatarii unicat proiectare 3D soba pentru gatit pe lemne seminee de exterior cuptoare pizza, cuptoare de paine traditionale barbeque-grill cu blat de lucru, chiuveta, afumatoare traditionala, rotisoare, vinoteca/crama, toate sub un singur acoperis e Gratare.ro Detaliile fac diferenta!!!


e Gratare ofera o gama larga de modele de gratare, cuptoare pizza, gratare de gradina, seminee, tot odata venim cu o serie de schite, proiecte 3D pentru gratar din caramida, cuptoare pe lemne, sobe, barbeque, afumatoare, loc pentru ceaun, grill, cuptor traditional, gratar traditional, cuptor paine, cuptor de pizza, gratare de curte, gratare de gradina din caramida, gratare.