Cuptoare/gratare cu lemne „Bucataria lui Cristi”

-Cuptoare/gratare cu lemne- Situat in inima Transilvaniei, pe malul intrigantului lac de acumulare Belis-Fantanele, localitatea Belis devine o oaza de liniste, un adevarat colt de Rai, destinat relaxarii si explorarii naturii. Un apus de vara secetos se oglindeste in apa rece ca gheata a lacului si in ruinele Bisericii de sub acesta, stand de veghe maiestuos in fata timpului trecator. O atmosfera simplista, care te imbie la prepararea unui peste proaspat scos din lac pe gratarul incins de pe terasa cabanei rustice; o imbinare a naturii cu linii si unghiuri drepte, o adevarata armonie vizuala. Contine masa de lucru mare, rotisor din caramida (85x50cm), gratar pe lemne (85x50cm), cuptor pizza/paine, spatii depozitare si nelipsitele accesorii:, balamale, tamplarie lemn, grill inox, rotisor inox cu motor, termometru cuptor 500 C. (dimensiuni L =3200, l=1200, h=2600).

GRATARE DE GRADINA SI CURTE, BUCATARII DE VARA, CUPTOARE PIZZA, GRATARE TRADITIONALE, GRATAR DIN CARAMIDA

Gratar - gratare (Barbecue) nu este doar un element de decor al curtii casei dumneavoastra, el poate fi transformat intr-o adevarata bucatarie de vara unde bucatarul din tine gateste impreuna cu familia de la mic la mare mancare sanatoasa ca la mama acasa. Gratare realizate dupa exigentele clientului in functie de stilul casei rustic sau modern tinand cont ca toate accesorile sa nu va lipseasca. In functie de spatiul avut la dispozitie e Gratare ofera o gama variata gratare de gradina si curte unicat gratare de gradina din caramida bucatarii unicat proiectare 3D soba pentru gatit pe lemne seminee de exterior cuptoare pizza, cuptoare de paine traditionale barbeque-grill cu blat de lucru, chiuveta, afumatoare traditionala, rotisoare, vinoteca/crama, toate sub un singur acoperis e Gratare.ro Detaliile fac diferenta!!!


e Gratare ofera o gama larga de modele de gratare, cuptoare pizza, gratare de gradina, seminee, tot odata venim cu o serie de schite, proiecte 3D pentru gratar din caramida, cuptoare pe lemne, sobe, barbeque, afumatoare, loc pentru ceaun, grill, cuptor traditional, gratar traditional, cuptor paine, cuptor de pizza, gratare de curte, gratare de gradina din caramida, gratare.