Gratare personalizate „Hanul haiducilor”

Gratare personalizate "Hanul haiducilor" Cine nu iubeste povestile si basmele, in special cele auzite in copilarie, scrise sau culese din popor de bine-cunoscutii scriitori romani? Cadrele feerice descrise de Sadoveanu sau de Creanga, minunatele aventuri haiducesti, calatoriile de munte, sezatoarea batranilor din hanuri care de abia asteptau sa raspandeasca povestile auzite de la pribegi? Astfel de locuri inca mai exista, povestile pot continua la nesfarsit intr-un cadru magnific creat in inima modernismului si a inovatiilor. Reintoarcerea la basme si povesti este necesara supravietuirii spiritului de aventura din fiecare din noi. "Hanul haiducilor" compus: ancadramente intrare, vinoteca, corp frigider, masa semirotunda,spatiu chiuveta, si patru mese de lucru, plita traditionala cu trei ochiuri, gratar/rotisor din caramida (1,30x60cm), cuptor pizza/paine, afumatoare traditionala, si o masa haiduceasca, spatii depozitare si nelipsitele accesorii: ornament fier forjat, balamale din bronz, felinare, tamplarie lemn, polita pentru condimente, grill inox, rotisor inox cu motor, termometru cuptor 500 C. (dimensiuni L =8000, l=5500, h=2600).

GRATARE DE GRADINA SI CURTE, BUCATARII DE VARA, CUPTOARE PIZZA, GRATARE TRADITIONALE, GRATAR DIN CARAMIDA

Gratar - gratare (Barbecue) nu este doar un element de decor al curtii casei dumneavoastra, el poate fi transformat intr-o adevarata bucatarie de vara unde bucatarul din tine gateste impreuna cu familia de la mic la mare mancare sanatoasa ca la mama acasa. Gratare realizate dupa exigentele clientului in functie de stilul casei rustic sau modern tinand cont ca toate accesorile sa nu va lipseasca. In functie de spatiul avut la dispozitie e Gratare ofera o gama variata gratare de gradina si curte unicat gratare de gradina din caramida bucatarii unicat proiectare 3D soba pentru gatit pe lemne seminee de exterior cuptoare pizza, cuptoare de paine traditionale barbeque-grill cu blat de lucru, chiuveta, afumatoare traditionala, rotisoare, vinoteca/crama, toate sub un singur acoperis e Gratare.ro Detaliile fac diferenta!!!


e Gratare ofera o gama larga de modele de gratare, cuptoare pizza, gratare de gradina, seminee, tot odata venim cu o serie de schite, proiecte 3D pentru gratar din caramida, cuptoare pe lemne, sobe, barbeque, afumatoare, loc pentru ceaun, grill, cuptor traditional, gratar traditional, cuptor paine, cuptor de pizza, gratare de curte, gratare de gradina din caramida, gratare.