Grill - Bucataria Lidiei

Grill - Bucataria LidieiPrimele raze dogoritoare ale primaverii te imbie la o masa copioasa sub cerul liber de un albastru nemarginit. Aromele bucatelor proaspat scoase din cuptorul din gradina pot starni invidia celor care nu au o asemenea bucatarie in inima gradinii. O pizza delicioasa proaspata de pe vatra, friganele de-ti lasa gura apa, popcorn numai bun pentru intalnirile cu prietenii la o bere racoritoare, un mic dejun sanatos cu legume proaspete, rosii rumene, ardei dolofani, un suc zdravan de portocale si o omleta parca rupta din soare. O oaza de liniste si beatitudine in intimitatea propriei gradini, de nu-ti vine sa mai pleci nicaieri. Contine soba pe lemne,masa de lucru,gratar,cuptor pe lemne (dimensiuni L=3600, l=1200, h=2600).

GRATARE DE GRADINA SI CURTE, BUCATARII DE VARA, CUPTOARE PIZZA, GRATARE TRADITIONALE, GRATAR DIN CARAMIDA

Gratar - gratare (Barbecue) nu este doar un element de decor al curtii casei dumneavoastra, el poate fi transformat intr-o adevarata bucatarie de vara unde bucatarul din tine gateste impreuna cu familia de la mic la mare mancare sanatoasa ca la mama acasa. Gratare realizate dupa exigentele clientului in functie de stilul casei rustic sau modern tinand cont ca toate accesorile sa nu va lipseasca. In functie de spatiul avut la dispozitie e Gratare ofera o gama variata gratare de gradina si curte unicat gratare de gradina din caramida bucatarii unicat proiectare 3D soba pentru gatit pe lemne seminee de exterior cuptoare pizza, cuptoare de paine traditionale barbeque-grill cu blat de lucru, chiuveta, afumatoare traditionala, rotisoare, vinoteca/crama, toate sub un singur acoperis e Gratare.ro Detaliile fac diferenta!!!


e Gratare ofera o gama larga de modele de gratare, cuptoare pizza, gratare de gradina, seminee, tot odata venim cu o serie de schite, proiecte 3D pentru gratar din caramida, cuptoare pe lemne, sobe, barbeque, afumatoare, loc pentru ceaun, grill, cuptor traditional, gratar traditional, cuptor paine, cuptor de pizza, gratare de curte, gratare de gradina din caramida, gratare.