Grill de caramida - Bucataria Anamariei

Grill de caramida - Bucataria Anamariei Dupa o lunga si obositoare calatorie, batatorind carari neumblate, un haiduc merita un moment de relaxare la umbra unui cerdac, savurand o bere proaspata dar mai ales cu un gratar suculent preparat cu dibacie deasupra jarului mocnit. Sezand la masa masiva la care se adunau clanurile de demult, cetele de haiduci si arendasii, fixata chiar langa imbietoarea bucatarie de curte, intregul decor te duce cu gandul la renumitul han al lui Manuc, cu potcoave de cai naravasi, cu caramida rosu-sangerie, innegrita pe alocuri de afumatura bunatatilor.Gratar compus din: masa chiuveta,masa de lucru,plita pe gaz, gratar de gradina din caramida, o masa utila in consola. (dimensiuni L =3300, l=1000, h=2600).

GRATARE DE GRADINA SI CURTE, BUCATARII DE VARA, CUPTOARE PIZZA, GRATARE TRADITIONALE, GRATAR DIN CARAMIDA

Gratar - gratare (Barbecue) nu este doar un element de decor al curtii casei dumneavoastra, el poate fi transformat intr-o adevarata bucatarie de vara unde bucatarul din tine gateste impreuna cu familia de la mic la mare mancare sanatoasa ca la mama acasa. Gratare realizate dupa exigentele clientului in functie de stilul casei rustic sau modern tinand cont ca toate accesorile sa nu va lipseasca. In functie de spatiul avut la dispozitie e Gratare ofera o gama variata gratare de gradina si curte unicat gratare de gradina din caramida bucatarii unicat proiectare 3D soba pentru gatit pe lemne seminee de exterior cuptoare pizza, cuptoare de paine traditionale barbeque-grill cu blat de lucru, chiuveta, afumatoare traditionala, rotisoare, vinoteca/crama, toate sub un singur acoperis e Gratare.ro Detaliile fac diferenta!!!


e Gratare ofera o gama larga de modele de gratare, cuptoare pizza, gratare de gradina, seminee, tot odata venim cu o serie de schite, proiecte 3D pentru gratar din caramida, cuptoare pe lemne, sobe, barbeque, afumatoare, loc pentru ceaun, grill, cuptor traditional, gratar traditional, cuptor paine, cuptor de pizza, gratare de curte, gratare de gradina din caramida, gratare.