Cuptor din caramida in Tara Hategului

Cuptor din caramida in Tara HateguluiCum sa facem sa ne relaxam acum, in prag de primavara, cand toata lumea face curatenie, se pregateste pentru sarbatorile pascale? De preferat ar fi o evadare in natura, iar cel mai propice loc pentru a face acest lucru pare a fi la sat, o viata linistita, fara zumzetul incontrolabil al oraselor. Satul Pestenita din judetul Hunedoara indeplineste toate conditiile, localizata in minunata Tara a Hategului si la doar 50 km de Parcul National Retezat, un loc in care pur si simplu uiti de tine si iti incarci bateriile pentru tot anul care urmeaza. O minunata zona turistica renumita mai ales pentru aerul pitoresc pe care il emana. Si cand vine vorba de pitoresc, cine nu se gandeste la un gratar bine rumenit, sau la o ciorba la ceaun, de ulcele de lut in care gasesti apa cristalina si rece numai buna sa potoleasca setea, de legume dolofane proaspat culese din gradina, sau si mai bine, acum in apropierea Pastelor, de oua rosii ca apusul soarelui infierbantat ce se cufunda in colinele unduitoare ale depresiunii Hategului. Turmele de oi care se misca alene pe iarba cruda fosnesc si adauga o magie muzicala aparte livezilor din care se aude trilul pasarelelor. (dimensiuni L = 3300, l=700, h=2600)

GRATARE DE GRADINA SI CURTE, BUCATARII DE VARA, CUPTOARE PIZZA, GRATARE TRADITIONALE, GRATAR DIN CARAMIDA

Gratar - gratare (Barbecue) nu este doar un element de decor al curtii casei dumneavoastra, el poate fi transformat intr-o adevarata bucatarie de vara unde bucatarul din tine gateste impreuna cu familia de la mic la mare mancare sanatoasa ca la mama acasa. Gratare realizate dupa exigentele clientului in functie de stilul casei rustic sau modern tinand cont ca toate accesorile sa nu va lipseasca. In functie de spatiul avut la dispozitie e Gratare ofera o gama variata gratare de gradina si curte unicat gratare de gradina din caramida bucatarii unicat proiectare 3D soba pentru gatit pe lemne seminee de exterior cuptoare pizza, cuptoare de paine traditionale barbeque-grill cu blat de lucru, chiuveta, afumatoare traditionala, rotisoare, vinoteca/crama, toate sub un singur acoperis e Gratare.ro Detaliile fac diferenta!!!


e Gratare ofera o gama larga de modele de gratare, cuptoare pizza, gratare de gradina, seminee, tot odata venim cu o serie de schite, proiecte 3D pentru gratar din caramida, cuptoare pe lemne, sobe, barbeque, afumatoare, loc pentru ceaun, grill, cuptor traditional, gratar traditional, cuptor paine, cuptor de pizza, gratare de curte, gratare de gradina din caramida, gratare.