Cuptor multifunctional • Bucataria Irinei •

Toamna la noi inseamna culoare, focuri, arome. Pentru o seara racoroasa de toamna cu focuri prin gradini si subtilul miros al dovleacului copt si placinta cu mere si gutui , ce se rumeneste in cuptorul incins, ce iti aminteste de vatra bunicii. Este anotimpul in care se pregatesc bunatatile care vor da savoare postului Craciunului si care ne vor face mai calde zilele iernii. Astfel, daca ti-ai propus sa iti umpli camara de gemuri, dulceturi, muraturi, zarzavaturi si alte conserve, vei avea cu siguranta nevoie de o soba cu plita traditionala pe lemne la prepararea fructelor si legumelor . Iti recomandam Bucataria Irinei care beneficiaza de un cuptor pe lemne, eficient si foarte usor de utilizat. In plus, un gratar de gradina din caramida (semisamota)la care se poate accesoriza cu un rotisor ce iti va fi de folos , iar masa de lucru unde se poate atasa o chiuvete la dimensiunile dorite. •dimensiuni - L =3500, l=1000, h=2800. Detaliile fac diferenta!!!

GRATARE DE GRADINA SI CURTE, BUCATARII DE VARA, CUPTOARE PIZZA, GRATARE TRADITIONALE, GRATAR DIN CARAMIDA

Gratar - gratare (Barbecue) nu este doar un element de decor al curtii casei dumneavoastra, el poate fi transformat intr-o adevarata bucatarie de vara unde bucatarul din tine gateste impreuna cu familia de la mic la mare mancare sanatoasa ca la mama acasa. Gratare realizate dupa exigentele clientului in functie de stilul casei rustic sau modern tinand cont ca toate accesorile sa nu va lipseasca. In functie de spatiul avut la dispozitie e Gratare ofera o gama variata gratare de gradina si curte unicat gratare de gradina din caramida bucatarii unicat proiectare 3D soba pentru gatit pe lemne seminee de exterior cuptoare pizza, cuptoare de paine traditionale barbeque-grill cu blat de lucru, chiuveta, afumatoare traditionala, rotisoare, vinoteca/crama, toate sub un singur acoperis e Gratare.ro Detaliile fac diferenta!!!


e Gratare ofera o gama larga de modele de gratare, cuptoare pizza, gratare de gradina, seminee, tot odata venim cu o serie de schite, proiecte 3D pentru gratar din caramida, cuptoare pe lemne, sobe, barbeque, afumatoare, loc pentru ceaun, grill, cuptor traditional, gratar traditional, cuptor paine, cuptor de pizza, gratare de curte, gratare de gradina din caramida, gratare.