Gratar „Bucataria lui Romulus”

Gratar "Bucataria lui Romulus" - Vara e momentul explorarilor. Momentul in care iti iei liber de la rutina zilnica si vrei sa vezi tot ce se poate vedea intr-o saptamana, poate chiar doua. Te urci in masina, si mergi pe unde vezi cu ochii. Zaresti ceva interesant, te opresti. Te apuca foamea, poposesti la un han rustic, ca si acelea pe care le stiai din povestile bunicilor. Din ce ai auzit de la ei, stii ca te asteapta ceva minunat acolo. O perna moale ca un nor pe care sa te relaxezi, o carafa cu apa cristalina si rece-rece direct din fantana, farfurii de lut cu fel si fel de legume si fructe proaspat luate din gradina, un servet cu pita aburinda si un gratar incins si fumegand miresme imbietoare si ametitoare. Pasesti inauntru si iti dai seama ca tot ce ti s-a povestit e realitate. Contine masa de lucru, gratar/rotisor standard (60x50cm) cu usi lemne si balamale standard, soba din fonta trei ochiuri ca la bunica si doua spatii pentru depozitare. (dimensiuni L =2300, l=630, h=2600).

GRATARE DE GRADINA SI CURTE, BUCATARII DE VARA, CUPTOARE PIZZA, GRATARE TRADITIONALE, GRATAR DIN CARAMIDA

Gratar - gratare (Barbecue) nu este doar un element de decor al curtii casei dumneavoastra, el poate fi transformat intr-o adevarata bucatarie de vara unde bucatarul din tine gateste impreuna cu familia de la mic la mare mancare sanatoasa ca la mama acasa. Gratare realizate dupa exigentele clientului in functie de stilul casei rustic sau modern tinand cont ca toate accesorile sa nu va lipseasca. In functie de spatiul avut la dispozitie e Gratare ofera o gama variata gratare de gradina si curte unicat gratare de gradina din caramida bucatarii unicat proiectare 3D soba pentru gatit pe lemne seminee de exterior cuptoare pizza, cuptoare de paine traditionale barbeque-grill cu blat de lucru, chiuveta, afumatoare traditionala, rotisoare, vinoteca/crama, toate sub un singur acoperis e Gratare.ro Detaliile fac diferenta!!!


e Gratare ofera o gama larga de modele de gratare, cuptoare pizza, gratare de gradina, seminee, tot odata venim cu o serie de schite, proiecte 3D pentru gratar din caramida, cuptoare pe lemne, sobe, barbeque, afumatoare, loc pentru ceaun, grill, cuptor traditional, gratar traditional, cuptor paine, cuptor de pizza, gratare de curte, gratare de gradina din caramida, gratare.