Spatiu amenajat pentru gratar Deva

Spatiu amenajat pentru gratar Deva - Cine nu asteapta primavara cu nerabdare? Zile insorite, pomi in floare, un picnic minunat inconjurat de padure si de cantecul minunat al frunzelor in adierea unui vant domol si cald. Ne intoarcem in natura, ne bucuram de compania ei si mai presus de toate, avem grija de ea si de ce lasam in urma noastra. Ce este totusi un picnic fara un gratar incins pe care poti insira tot felul de bunatati pe el, de-ti lasa gura apa? Din fericire, sunt oameni care se gandesc la aceste lucruri, precum si la confortul nostru, al oamenilor care trudesc zi de zi, si care asteapta cu nerabdare acel week-end relaxant. Zonele special amenajate pentru picnic ne fac viata mai usoara, astfel, te poti concentra doar la delicioasele bucate pe care le prepari cu drag deasupra carbunilor incinsi. Contine doua mase de lucru in consola (30X60cm), gratar dublu (60x50cm) standard, doua spatii pentru depozitare (dimensiuni grill dublu L =2180, l=630, h=1120), (dimensiuni grill simplu L =1150, l=630, h=1120).

GRATARE DE GRADINA SI CURTE, BUCATARII DE VARA, CUPTOARE PIZZA, GRATARE TRADITIONALE, GRATAR DIN CARAMIDA

Gratar - gratare (Barbecue) nu este doar un element de decor al curtii casei dumneavoastra, el poate fi transformat intr-o adevarata bucatarie de vara unde bucatarul din tine gateste impreuna cu familia de la mic la mare mancare sanatoasa ca la mama acasa. Gratare realizate dupa exigentele clientului in functie de stilul casei rustic sau modern tinand cont ca toate accesorile sa nu va lipseasca. In functie de spatiul avut la dispozitie e Gratare ofera o gama variata gratare de gradina si curte unicat gratare de gradina din caramida bucatarii unicat proiectare 3D soba pentru gatit pe lemne seminee de exterior cuptoare pizza, cuptoare de paine traditionale barbeque-grill cu blat de lucru, chiuveta, afumatoare traditionala, rotisoare, vinoteca/crama, toate sub un singur acoperis e Gratare.ro Detaliile fac diferenta!!!


e Gratare ofera o gama larga de modele de gratare, cuptoare pizza, gratare de gradina, seminee, tot odata venim cu o serie de schite, proiecte 3D pentru gratar din caramida, cuptoare pe lemne, sobe, barbeque, afumatoare, loc pentru ceaun, grill, cuptor traditional, gratar traditional, cuptor paine, cuptor de pizza, gratare de curte, gratare de gradina din caramida, gratare.