Gratar din caramida „Bucataria lui Doru”

Gratar din caramida "Bucataria lui Doru" - La ce ne gandim cand auzim de orasul Arad? Eu ma gandesc de cele mai multe ori la un oras vesnic in schimbare, dar care nu isi uita valorile, traditiile si istoria. E un oras la care ma gandesc cu mult drag, deoarece imi aduce aminte de copilarie si de expeditiile care aveau menirea de a descoperi fiecare coltisor interesant al orasului. Ma gandesc cu drag la reuniunile de familie de duminica, reuniuni care se lasau intotdeauna cu mese festive pe care gaseai bunatati de toate felurile, preparate cu drag pe gratarul incins din gradina. Frigarui multicolor, piept de pui aromat, cartofiori auriti in coaja, sfaraind in jar, .. un adevarat festin! Bucatarie compusa din: gratar caramida (dimensiuni 60x50cm), soba pe lemne cu plita fonta standard trei ochiuri, masa de lucru, doua spatii depozitare lemne (dimensiuni gratar L=2300, l=620 h=2600).

GRATARE DE GRADINA SI CURTE, BUCATARII DE VARA, CUPTOARE PIZZA, GRATARE TRADITIONALE, GRATAR DIN CARAMIDA

Gratar - gratare (Barbecue) nu este doar un element de decor al curtii casei dumneavoastra, el poate fi transformat intr-o adevarata bucatarie de vara unde bucatarul din tine gateste impreuna cu familia de la mic la mare mancare sanatoasa ca la mama acasa. Gratare realizate dupa exigentele clientului in functie de stilul casei rustic sau modern tinand cont ca toate accesorile sa nu va lipseasca. In functie de spatiul avut la dispozitie e Gratare ofera o gama variata gratare de gradina si curte unicat gratare de gradina din caramida bucatarii unicat proiectare 3D soba pentru gatit pe lemne seminee de exterior cuptoare pizza, cuptoare de paine traditionale barbeque-grill cu blat de lucru, chiuveta, afumatoare traditionala, rotisoare, vinoteca/crama, toate sub un singur acoperis e Gratare.ro Detaliile fac diferenta!!!


e Gratare ofera o gama larga de modele de gratare, cuptoare pizza, gratare de gradina, seminee, tot odata venim cu o serie de schite, proiecte 3D pentru gratar din caramida, cuptoare pe lemne, sobe, barbeque, afumatoare, loc pentru ceaun, grill, cuptor traditional, gratar traditional, cuptor paine, cuptor de pizza, gratare de curte, gratare de gradina din caramida, gratare.