Gratar cu soba si chiuveta „Bucataria Ceciliei”

Gratar cu soba si chiuveta "Bucataria Ceciliei" - Cand ne gandim la Bucuresti, ne gandim la un furnicar: energie continua, miscare, agitatie, stres, tensiune. De multe ori am face orice pentru a evada intr-un loc relaxant si linistit, in care ne putem intoarce in natura. Din pacate, nu ne putem permite luxul de a fi intr-o vacanta permanenta. O solutie trebuie sa existe pentru a impaca stilul de viata agitat cu momentele mult dorite si esentiale, pana la urma, de odihna si relaxare. Formula cea mai echilibrata e de a-ti face propriul colt de paradis in confortul casei tale: nici nu e nevoie de mult spatiu. Un colt de verdeata, o mica bucatarie in aer liber, un sezlong comfortabil, o carte buna insotita de un pahar de vin parfumat poate fi reteta ideala pentru relaxare la finalul unei zile agitate, care adineaori parea interminabila. Grill compus din: gratar/rotisor caramida (dimensiuni 85x50cm), soba pe lemne cu plita fonta trei ochiuri mare, masa de lucru,spatiu chiuveta semirodunda cu usi standard si doua spatii depozitare (dimensiuni gratar L=3000, l=720 h=2600).

GRATARE DE GRADINA SI CURTE, BUCATARII DE VARA, CUPTOARE PIZZA, GRATARE TRADITIONALE, GRATAR DIN CARAMIDA

Gratar - gratare (Barbecue) nu este doar un element de decor al curtii casei dumneavoastra, el poate fi transformat intr-o adevarata bucatarie de vara unde bucatarul din tine gateste impreuna cu familia de la mic la mare mancare sanatoasa ca la mama acasa. Gratare realizate dupa exigentele clientului in functie de stilul casei rustic sau modern tinand cont ca toate accesorile sa nu va lipseasca. In functie de spatiul avut la dispozitie e Gratare ofera o gama variata gratare de gradina si curte unicat gratare de gradina din caramida bucatarii unicat proiectare 3D soba pentru gatit pe lemne seminee de exterior cuptoare pizza, cuptoare de paine traditionale barbeque-grill cu blat de lucru, chiuveta, afumatoare traditionala, rotisoare, vinoteca/crama, toate sub un singur acoperis e Gratare.ro Detaliile fac diferenta!!!


e Gratare ofera o gama larga de modele de gratare, cuptoare pizza, gratare de gradina, seminee, tot odata venim cu o serie de schite, proiecte 3D pentru gratar din caramida, cuptoare pe lemne, sobe, barbeque, afumatoare, loc pentru ceaun, grill, cuptor traditional, gratar traditional, cuptor paine, cuptor de pizza, gratare de curte, gratare de gradina din caramida, gratare.