Gratar model „Sinaia” - masa de lucru

Gratar model "Sinaia" - masa de lucru - Daca e iarna, e vacanta. Perioada sarbatorilor e intotdeauna un prilej de bucurie. Lasam grijile deoparte si ne gandim unde am putea sa ne relaxam. Zona muntoasa castiga detasat: o cabana calduroasa cu partia la doi pasi, o mica vizita la grandiosul Peles, plimbari prin padurea adormita acoperita cu o plapuma de nameti, si mai presus de toate, muzica lemnelor care trosnesc in flacarile jucause care anunta prepararea unui pranz delicios si copios. Traditionalele sarmalute isi imprastie aroma dintr-un ceaun incins, mamaliga sfaraie pe plita infierbantata, iar carnea proaspata de porc se invarte molcom la rotisor. Cu un asemenea rasfat, parca ti-ai dori sa fie iarna in fiecare zi. Bucataria Sinaia compusa din cuptor pe lemne traditional (vatra 60x60), gratar/rotisor cu usi standard (60x50), spatiu plita pe lemne, masa de lucru cu usi standard, sapatiu depozitare lemne, afumatoare traditionala (80x50), masa mare haiduceasca cu usi standard placata cu caramida (1500x3000), dimensiuni ansamblu gratar (L =3450, l=1640, h=2600.)

GRATARE DE GRADINA SI CURTE, BUCATARII DE VARA, CUPTOARE PIZZA, GRATARE TRADITIONALE, GRATAR DIN CARAMIDA

Gratar - gratare (Barbecue) nu este doar un element de decor al curtii casei dumneavoastra, el poate fi transformat intr-o adevarata bucatarie de vara unde bucatarul din tine gateste impreuna cu familia de la mic la mare mancare sanatoasa ca la mama acasa. Gratare realizate dupa exigentele clientului in functie de stilul casei rustic sau modern tinand cont ca toate accesorile sa nu va lipseasca. In functie de spatiul avut la dispozitie e Gratare ofera o gama variata gratare de gradina si curte unicat gratare de gradina din caramida bucatarii unicat proiectare 3D soba pentru gatit pe lemne seminee de exterior cuptoare pizza, cuptoare de paine traditionale barbeque-grill cu blat de lucru, chiuveta, afumatoare traditionala, rotisoare, vinoteca/crama, toate sub un singur acoperis e Gratare.ro Detaliile fac diferenta!!!


e Gratare ofera o gama larga de modele de gratare, cuptoare pizza, gratare de gradina, seminee, tot odata venim cu o serie de schite, proiecte 3D pentru gratar din caramida, cuptoare pe lemne, sobe, barbeque, afumatoare, loc pentru ceaun, grill, cuptor traditional, gratar traditional, cuptor paine, cuptor de pizza, gratare de curte, gratare de gradina din caramida, gratare.