Bucatarie „Silistea” grill traditional

Bucatarie „Silistea” grill traditional - De ce este vara asteptata cu atat de multa nerabdare? Zile senine si calduroase, cer vesnic albastru, aer curat...sau mai degraba bucuria de a gati in aer liber? Toate acestea creaza formula perfecta: nu mai trebuie sa fii prizonier intre patru pereti, poti imbina pasiunea de a gati cu placerea de a simti adierea blanda a vantului care tempereaza razele calduroase ale soarelui. Ce poate fi mai placut decat o dupa-amiaza petrecuta impreuna cu familia in jurul mesei pline de bunatati imbietoare, care au inceput sa isi raspandeasca miresmele din momentul in care au fost asezate pe gratar, sfaraind? Poate doar placerea de a-ti potoli setea cu o bautura racoritoare, tinuta la rece in apa cristalina din fantana. Bucataria Silistea compusa: corp mare pentru frigider cu usi si balamale antichizate, vinoteca standard, masa de lucru pentru rotisor cu usi antichizate, rotisor din caramida (85x50) cu motor actionat electric sarcina de 40Kg, cuptor pe lemne (vatra 60x60), gratar din caramida (85x50) grill inox cu picurator reglabil doua nivele, plita-soba pe lemne traditionala, spatiu chiuveta cu usi antichizate, bar pult cu usa antichizata, bar rotund pentru aparatura draft bere, masa haiduveasca/vanatoreasca pentru 12 persoane (dimensiuni bucatarie L=8000 l=6500 h=3600).

GRATARE DE GRADINA SI CURTE, BUCATARII DE VARA, CUPTOARE PIZZA, GRATARE TRADITIONALE, GRATAR DIN CARAMIDA

Gratar - gratare (Barbecue) nu este doar un element de decor al curtii casei dumneavoastra, el poate fi transformat intr-o adevarata bucatarie de vara unde bucatarul din tine gateste impreuna cu familia de la mic la mare mancare sanatoasa ca la mama acasa. Gratare realizate dupa exigentele clientului in functie de stilul casei rustic sau modern tinand cont ca toate accesorile sa nu va lipseasca. In functie de spatiul avut la dispozitie e Gratare ofera o gama variata gratare de gradina si curte unicat gratare de gradina din caramida bucatarii unicat proiectare 3D soba pentru gatit pe lemne seminee de exterior cuptoare pizza, cuptoare de paine traditionale barbeque-grill cu blat de lucru, chiuveta, afumatoare traditionala, rotisoare, vinoteca/crama, toate sub un singur acoperis e Gratare.ro Detaliile fac diferenta!!!


e Gratare ofera o gama larga de modele de gratare, cuptoare pizza, gratare de gradina, seminee, tot odata venim cu o serie de schite, proiecte 3D pentru gratar din caramida, cuptoare pe lemne, sobe, barbeque, afumatoare, loc pentru ceaun, grill, cuptor traditional, gratar traditional, cuptor paine, cuptor de pizza, gratare de curte, gratare de gradina din caramida, gratare.