Grill din caramida „Bucataria Nicola”

Grill din caramida „Bucataria Nicola” - Dupa o zi istovitoare la munca, tot ce iti doresti e sa ajungi acasa, in propria oaza de liniste si pace. Stomacul iti da deja semnale de alerta: oare ce bunatati vom servi azi? Ceva rapid? Mai bine, nu. Un adevarat pasionat intr-ale bucatariei stie ca mancarea se prepara cu iubire si rabdare. Soarele inca straluceste pe cer, insotit de cativa nori pufosi ca si vata pe bat. Ce-ar fi sa incingem putin gratarul? Putina ceapa, putin ardei, cateva rosii coapte bine-bine, poate riscam si putin porumb, niste piept de pui si gata, frigaruiul. Gratarul infierbantat de-abia asteapta sa sfaraie delicatesele pe el. Bucataria Nicola compusa din: gratar/rotisor dublu (interior1,2x0,60m) cu motor actionat electric kit inox sarcina de 40Kg si doua grilluri inox cu picurator (dimensiuni ansamblu gratar/rotisor L =1450, l=740, h=2600) , spatii depozitare lemne, masa de lucru, masa chiuveta cu usi si balamale antichizate(dimensiuni ansamblu masa/chiuveta L =1600, l=630).

GRATARE DE GRADINA SI CURTE, BUCATARII DE VARA, CUPTOARE PIZZA, GRATARE TRADITIONALE, GRATAR DIN CARAMIDA

Gratar - gratare (Barbecue) nu este doar un element de decor al curtii casei dumneavoastra, el poate fi transformat intr-o adevarata bucatarie de vara unde bucatarul din tine gateste impreuna cu familia de la mic la mare mancare sanatoasa ca la mama acasa. Gratare realizate dupa exigentele clientului in functie de stilul casei rustic sau modern tinand cont ca toate accesorile sa nu va lipseasca. In functie de spatiul avut la dispozitie e Gratare ofera o gama variata gratare de gradina si curte unicat gratare de gradina din caramida bucatarii unicat proiectare 3D soba pentru gatit pe lemne seminee de exterior cuptoare pizza, cuptoare de paine traditionale barbeque-grill cu blat de lucru, chiuveta, afumatoare traditionala, rotisoare, vinoteca/crama, toate sub un singur acoperis e Gratare.ro Detaliile fac diferenta!!!


e Gratare ofera o gama larga de modele de gratare, cuptoare pizza, gratare de gradina, seminee, tot odata venim cu o serie de schite, proiecte 3D pentru gratar din caramida, cuptoare pe lemne, sobe, barbeque, afumatoare, loc pentru ceaun, grill, cuptor traditional, gratar traditional, cuptor paine, cuptor de pizza, gratare de curte, gratare de gradina din caramida, gratare.