”Bucataria lui Anton” cuptor de gradina

”Bucataria lui Anton” cuptor de gradina. Cine nu isi aduce aminte cu placere de vacanta de vara la bunici, de alergat descult pe dealuri, de mancat fructe direct de pe creanga, de fugit dupa pasarile din ograda bunicilor? Anton a crescut intr-o asemenea zona feerica, cutreierand toata ziulica padurile de pe dealurile din Breaza in cautarea fructelor de padure. Mamaia lui facea cea mai buna mancare de pe lumea asta, si o facea in aer liber, unde avea cel mai mare cuptor de unde ieseau bunatarile ca pe banda rulanta: placinte, mamaliguta, dulceturi, compoturi, siropuri, fripturi, sarmalute, cate si mai cate. Compusa din: gratar/rotisor standard interior 60x50 cm cu motor actionat electric kit inox sarcina de 4/5Kg, usi lemn standard, soba/plita fonta trei ochiuri standard, cuptor pe lemne traditional vatra 60x60 cm, spatiu generos depozitare lemne (dimensiuni L =2700, l=1200, h=2600).

GRATARE DE GRADINA SI CURTE, BUCATARII DE VARA, CUPTOARE PIZZA, GRATARE TRADITIONALE, GRATAR DIN CARAMIDA

Gratar - gratare (Barbecue) nu este doar un element de decor al curtii casei dumneavoastra, el poate fi transformat intr-o adevarata bucatarie de vara unde bucatarul din tine gateste impreuna cu familia de la mic la mare mancare sanatoasa ca la mama acasa. Gratare realizate dupa exigentele clientului in functie de stilul casei rustic sau modern tinand cont ca toate accesorile sa nu va lipseasca. In functie de spatiul avut la dispozitie e Gratare ofera o gama variata gratare de gradina si curte unicat gratare de gradina din caramida bucatarii unicat proiectare 3D soba pentru gatit pe lemne seminee de exterior cuptoare pizza, cuptoare de paine traditionale barbeque-grill cu blat de lucru, chiuveta, afumatoare traditionala, rotisoare, vinoteca/crama, toate sub un singur acoperis e Gratare.ro Detaliile fac diferenta!!!


e Gratare ofera o gama larga de modele de gratare, cuptoare pizza, gratare de gradina, seminee, tot odata venim cu o serie de schite, proiecte 3D pentru gratar din caramida, cuptoare pe lemne, sobe, barbeque, afumatoare, loc pentru ceaun, grill, cuptor traditional, gratar traditional, cuptor paine, cuptor de pizza, gratare de curte, gratare de gradina din caramida, gratare.