Concept scandinav ”Bucataria lui Andrei L.” grill pe gaz

Concept scandinav ”Bucataria lui Andrei L.” grill pe gaz. Bucataria de vara inspirata din designul Scandinav imbina formele abstracte cu cele naturale, si se defineste prin functionalitate si simplicitatea formelor. Accentul se pune pe frumusete, functionalitate,materialele si finisajele naturale, ce imbie la confort, emanand prospetime si caldura. Compusa din: afumatoare traditionala (dimensiuni 80x50), cuptor pe lemne mare (dimensiuni vatra 60x80 cm), gratar/rotisor actionat electric cu sarcina de 40 kg, grill inox reglabil (dimensiuni 85x50cm) iluminat gratar, masa mare (pe colt) de lucru pentru gratar si grill, spatiu optional grill pe gaz incorporat, spatiu chiuveta cu usi lemn personalizate.(dimensiuni bucatarie L=4700, l=1840, h=2600).

GRATARE DE GRADINA SI CURTE, BUCATARII DE VARA, CUPTOARE PIZZA, GRATARE TRADITIONALE, GRATAR DIN CARAMIDA

Gratar - gratare (Barbecue) nu este doar un element de decor al curtii casei dumneavoastra, el poate fi transformat intr-o adevarata bucatarie de vara unde bucatarul din tine gateste impreuna cu familia de la mic la mare mancare sanatoasa ca la mama acasa. Gratare realizate dupa exigentele clientului in functie de stilul casei rustic sau modern tinand cont ca toate accesorile sa nu va lipseasca. In functie de spatiul avut la dispozitie e Gratare ofera o gama variata gratare de gradina si curte unicat gratare de gradina din caramida bucatarii unicat proiectare 3D soba pentru gatit pe lemne seminee de exterior cuptoare pizza, cuptoare de paine traditionale barbeque-grill cu blat de lucru, chiuveta, afumatoare traditionala, rotisoare, vinoteca/crama, toate sub un singur acoperis e Gratare.ro Detaliile fac diferenta!!!


e Gratare ofera o gama larga de modele de gratare, cuptoare pizza, gratare de gradina, seminee, tot odata venim cu o serie de schite, proiecte 3D pentru gratar din caramida, cuptoare pe lemne, sobe, barbeque, afumatoare, loc pentru ceaun, grill, cuptor traditional, gratar traditional, cuptor paine, cuptor de pizza, gratare de curte, gratare de gradina din caramida, gratare.