Classic Decor ”Bucataria Timeea” gratar de gradina

Classic Decor ”Bucataria Timeea” gratar de gradina. Stilul clasic si simplificat al unei bucatarii de vara este ideal pentru persoane creative, deoarece iti da libertatea de a o personaliza. Culorile disponibile iti permit sa scoti in evidenta liniile de constructive clasice, sa creezi contraste care subliniaza arhitectura casei tale, rezultand astfel un coltisor ideal pentru relaxare prin intremediul artei culinare. Compusa din: gratar mare 85x60cm grill inox reglabil doua nivele, masa mare de lucru, spatiu chiuveta cu usi standard (dimensiuni L =2520, l=750, h=2600).

GRATARE DE GRADINA SI CURTE, BUCATARII DE VARA, CUPTOARE PIZZA, GRATARE TRADITIONALE, GRATAR DIN CARAMIDA

Gratar - gratare (Barbecue) nu este doar un element de decor al curtii casei dumneavoastra, el poate fi transformat intr-o adevarata bucatarie de vara unde bucatarul din tine gateste impreuna cu familia de la mic la mare mancare sanatoasa ca la mama acasa. Gratare realizate dupa exigentele clientului in functie de stilul casei rustic sau modern tinand cont ca toate accesorile sa nu va lipseasca. In functie de spatiul avut la dispozitie e Gratare ofera o gama variata gratare de gradina si curte unicat gratare de gradina din caramida bucatarii unicat proiectare 3D soba pentru gatit pe lemne seminee de exterior cuptoare pizza, cuptoare de paine traditionale barbeque-grill cu blat de lucru, chiuveta, afumatoare traditionala, rotisoare, vinoteca/crama, toate sub un singur acoperis e Gratare.ro Detaliile fac diferenta!!!


e Gratare ofera o gama larga de modele de gratare, cuptoare pizza, gratare de gradina, seminee, tot odata venim cu o serie de schite, proiecte 3D pentru gratar din caramida, cuptoare pe lemne, sobe, barbeque, afumatoare, loc pentru ceaun, grill, cuptor traditional, gratar traditional, cuptor paine, cuptor de pizza, gratare de curte, gratare de gradina din caramida, gratare.