Concept Renovatio ”model Tito” grill

Concept Renovatio ”model Tito” grill. Stilul minimalist castiga teren in amenajarile interioare si exterioare. O bucatarie de vara care iti transmite racoare in mijlocul unei veri dogoritoare suna destul de bine, nu? Prin combinarea culorilor pale cu cele intense, si prin crearea unui joc de lumini, umbre si unghiuri, bucataria de vara moderna devine un adevarat laborator culinar. Compusa din: gratar/rotisor dublu interior 1,25m x 55cm cu motor actionat electric kit inox sarcina de 40Kg si doua grilluri inox cu picurator, spatii depozitare cu usi personalizate, masa de lucru in consola 96x30 cm, spatiu separat pregatire jar 35x55 cm, cuptor pe lemne vatra 60x60cm (dimensiuni L =3700, l=1350, h=2600).

GRATARE DE GRADINA SI CURTE, BUCATARII DE VARA, CUPTOARE PIZZA, GRATARE TRADITIONALE, GRATAR DIN CARAMIDA

Gratar - gratare (Barbecue) nu este doar un element de decor al curtii casei dumneavoastra, el poate fi transformat intr-o adevarata bucatarie de vara unde bucatarul din tine gateste impreuna cu familia de la mic la mare mancare sanatoasa ca la mama acasa. Gratare realizate dupa exigentele clientului in functie de stilul casei rustic sau modern tinand cont ca toate accesorile sa nu va lipseasca. In functie de spatiul avut la dispozitie e Gratare ofera o gama variata gratare de gradina si curte unicat gratare de gradina din caramida bucatarii unicat proiectare 3D soba pentru gatit pe lemne seminee de exterior cuptoare pizza, cuptoare de paine traditionale barbeque-grill cu blat de lucru, chiuveta, afumatoare traditionala, rotisoare, vinoteca/crama, toate sub un singur acoperis e Gratare.ro Detaliile fac diferenta!!!


e Gratare ofera o gama larga de modele de gratare, cuptoare pizza, gratare de gradina, seminee, tot odata venim cu o serie de schite, proiecte 3D pentru gratar din caramida, cuptoare pe lemne, sobe, barbeque, afumatoare, loc pentru ceaun, grill, cuptor traditional, gratar traditional, cuptor paine, cuptor de pizza, gratare de curte, gratare de gradina din caramida, gratare.