Gradina de vara ”Diana si Calin” gratar curte

Gradina de vara ”Diana si Calin” gratar curte. O zona deluroasa, la marginea unei paduri cu miresme imbietoare si racoroase de conifer. O asemenea zona se afla in Masca, in apropierea Clujului, un loc perfect pentru o gradina de vara vaporoasa. Si, daca tot e vara, de ce sa nu ne bucuram si de minunatele bucate preparate pe gratar, specifice sezonului cald, insotite de o bautura luata direct dintr-un izvor sau o fantana cu apa rece de-ti ingheata degetele pe pahar. Compusa din gratar standard 60x50cm, masa de lucru, spatiu depozitare lemne, soba pe lemne cu plita fonta trei ochiuri (dimensiuni L =2700, l=630, h=2600).

GRATARE DE GRADINA SI CURTE, BUCATARII DE VARA, CUPTOARE PIZZA, GRATARE TRADITIONALE, GRATAR DIN CARAMIDA

Gratar - gratare (Barbecue) nu este doar un element de decor al curtii casei dumneavoastra, el poate fi transformat intr-o adevarata bucatarie de vara unde bucatarul din tine gateste impreuna cu familia de la mic la mare mancare sanatoasa ca la mama acasa. Gratare realizate dupa exigentele clientului in functie de stilul casei rustic sau modern tinand cont ca toate accesorile sa nu va lipseasca. In functie de spatiul avut la dispozitie e Gratare ofera o gama variata gratare de gradina si curte unicat gratare de gradina din caramida bucatarii unicat proiectare 3D soba pentru gatit pe lemne seminee de exterior cuptoare pizza, cuptoare de paine traditionale barbeque-grill cu blat de lucru, chiuveta, afumatoare traditionala, rotisoare, vinoteca/crama, toate sub un singur acoperis e Gratare.ro Detaliile fac diferenta!!!


e Gratare ofera o gama larga de modele de gratare, cuptoare pizza, gratare de gradina, seminee, tot odata venim cu o serie de schite, proiecte 3D pentru gratar din caramida, cuptoare pe lemne, sobe, barbeque, afumatoare, loc pentru ceaun, grill, cuptor traditional, gratar traditional, cuptor paine, cuptor de pizza, gratare de curte, gratare de gradina din caramida, gratare.