Rustic decor ”Bucataria Alexandrei” soba lemne

Rustic decor ”Bucataria Alexandrei” soba lemne. Avand un design simplist cu influente rustice bucataria de vara ”Rustic décor” este calda, primitoare si te invita sa prepari delicii de care sa te bucuri alaturi de cei dragi in gradina racoroasa. Culorile disponibile iti permit sa o persoanalizezi iar lemnul este intodeauna o alegere potrivita, un decor simplu care creeaza o atmosfera intima si placuta.Compusa din: gratar mare 85x50cm cu spatiu depozitare lemne, optional grill reglabil pe doua nivele, soba pe lemne cu plita fonta trei ochiuri standard, masa de lucru cu usi lemn personalizate, accesorii decor si nuanta/textura la alegere (dimensiuni L =2600, l=630, h=2600).

GRATARE DE GRADINA SI CURTE, BUCATARII DE VARA, CUPTOARE PIZZA, GRATARE TRADITIONALE, GRATAR DIN CARAMIDA

Gratar - gratare (Barbecue) nu este doar un element de decor al curtii casei dumneavoastra, el poate fi transformat intr-o adevarata bucatarie de vara unde bucatarul din tine gateste impreuna cu familia de la mic la mare mancare sanatoasa ca la mama acasa. Gratare realizate dupa exigentele clientului in functie de stilul casei rustic sau modern tinand cont ca toate accesorile sa nu va lipseasca. In functie de spatiul avut la dispozitie e Gratare ofera o gama variata gratare de gradina si curte unicat gratare de gradina din caramida bucatarii unicat proiectare 3D soba pentru gatit pe lemne seminee de exterior cuptoare pizza, cuptoare de paine traditionale barbeque-grill cu blat de lucru, chiuveta, afumatoare traditionala, rotisoare, vinoteca/crama, toate sub un singur acoperis e Gratare.ro Detaliile fac diferenta!!!


e Gratare ofera o gama larga de modele de gratare, cuptoare pizza, gratare de gradina, seminee, tot odata venim cu o serie de schite, proiecte 3D pentru gratar din caramida, cuptoare pe lemne, sobe, barbeque, afumatoare, loc pentru ceaun, grill, cuptor traditional, gratar traditional, cuptor paine, cuptor de pizza, gratare de curte, gratare de gradina din caramida, gratare.