Bucataria de vara a Madalinei spatiu chiuveta

Bucataria de vara a Madalinei spatiu chiuveta. Bucataria de vara a Madalinei porneste de la stilul rustic care ne aduce aminte de bucatariile bunicilor de la tara,atat de primitoare si pline de bunatati. Accentele originale si accesorile moderne aduc o doza de rafinament iar parfumul lemnului te imbie sa gatesti bunatati la cuptor sau pe gratar. Compusa din: cuptor pe lemne vatra 60x60 cm gratar/rotisor interior 60x50 cm cu motor actionat electric kit inox sarcina de 4/5 Kg, masa de lucru pe colt, soba pe lemne cu plita din fonta trei ochiuri, masa de lucru cu spatiu depozitare lemne, masa chiuveta cu usi personalizate si balamale antichizate, blat in consola optional, accesorii decor (dimensiuni L =3300, l=2600, h=2600).

GRATARE DE GRADINA SI CURTE, BUCATARII DE VARA, CUPTOARE PIZZA, GRATARE TRADITIONALE, GRATAR DIN CARAMIDA

Gratar - gratare (Barbecue) nu este doar un element de decor al curtii casei dumneavoastra, el poate fi transformat intr-o adevarata bucatarie de vara unde bucatarul din tine gateste impreuna cu familia de la mic la mare mancare sanatoasa ca la mama acasa. Gratare realizate dupa exigentele clientului in functie de stilul casei rustic sau modern tinand cont ca toate accesorile sa nu va lipseasca. In functie de spatiul avut la dispozitie e Gratare ofera o gama variata gratare de gradina si curte unicat gratare de gradina din caramida bucatarii unicat proiectare 3D soba pentru gatit pe lemne seminee de exterior cuptoare pizza, cuptoare de paine traditionale barbeque-grill cu blat de lucru, chiuveta, afumatoare traditionala, rotisoare, vinoteca/crama, toate sub un singur acoperis e Gratare.ro Detaliile fac diferenta!!!


e Gratare ofera o gama larga de modele de gratare, cuptoare pizza, gratare de gradina, seminee, tot odata venim cu o serie de schite, proiecte 3D pentru gratar din caramida, cuptoare pe lemne, sobe, barbeque, afumatoare, loc pentru ceaun, grill, cuptor traditional, gratar traditional, cuptor paine, cuptor de pizza, gratare de curte, gratare de gradina din caramida, gratare.