Grill ”Bucataria Florentinei” soba pe lemne

Grill ”Bucataria Florentinei” soba pe lemne. Farmecul unei Bucatarii de vara rustice este intodeauna viu si intens.Ce poate fi mai relaxant decat o bucatarie cu elemente din natura care creeaza o atmosfera calda si unde poti pregati bunatati imbietoare. Compusa din: cuptor pe lemne traditional mare vatra 80x60 cm, gratar mare interior 85x62 cm grill inox cu picurator reglabil pe doua nivele si spatii depozitare lemne, soba pe lemne traditionala cu plita mare din fonta trei ochiuri, masa de lucru cu usi si balamale standard (dimensiuni L =4000, l=1250, h=2600).

GRATARE DE GRADINA SI CURTE, BUCATARII DE VARA, CUPTOARE PIZZA, GRATARE TRADITIONALE, GRATAR DIN CARAMIDA

Gratar - gratare (Barbecue) nu este doar un element de decor al curtii casei dumneavoastra, el poate fi transformat intr-o adevarata bucatarie de vara unde bucatarul din tine gateste impreuna cu familia de la mic la mare mancare sanatoasa ca la mama acasa. Gratare realizate dupa exigentele clientului in functie de stilul casei rustic sau modern tinand cont ca toate accesorile sa nu va lipseasca. In functie de spatiul avut la dispozitie e Gratare ofera o gama variata gratare de gradina si curte unicat gratare de gradina din caramida bucatarii unicat proiectare 3D soba pentru gatit pe lemne seminee de exterior cuptoare pizza, cuptoare de paine traditionale barbeque-grill cu blat de lucru, chiuveta, afumatoare traditionala, rotisoare, vinoteca/crama, toate sub un singur acoperis e Gratare.ro Detaliile fac diferenta!!!


e Gratare ofera o gama larga de modele de gratare, cuptoare pizza, gratare de gradina, seminee, tot odata venim cu o serie de schite, proiecte 3D pentru gratar din caramida, cuptoare pe lemne, sobe, barbeque, afumatoare, loc pentru ceaun, grill, cuptor traditional, gratar traditional, cuptor paine, cuptor de pizza, gratare de curte, gratare de gradina din caramida, gratare.