”Hanul Lotrean” semineu exterior

”Hanul Lotrean” semineu exterior. Bucataria de vara ne surprinde mereu cu bunatati culinare. Un spatiu cald si confortabil, cu design rustic reinventat de catre designeri.Semineul exterior ofera un loc special pentru relaxare,o atmosfera romantica si este atractia principala, locul in care lumea se aduna atat in serile frumoase de vara dar si in cele racoroase de toamna sau iarna. Compusa din: cuptor traditional pe lemne mare vatra 80x80 cm cu usi personalizate, gratar/rotisor interior 60x50 cm cu motor actionat electric kit inox sarcina de 4/5 Kg, soba pe lemne cu plita fonta trei ochiuri standard, trei mese de lucru cu spatii depozitare lemne, masa semirotunda chiuveta cu usi si balamale antichizate, accesorii decor, semineu rotund exterior (dimensiuni L =3630, l=3630, h=2600).

GRATARE DE GRADINA SI CURTE, BUCATARII DE VARA, CUPTOARE PIZZA, GRATARE TRADITIONALE, GRATAR DIN CARAMIDA

Gratar - gratare (Barbecue) nu este doar un element de decor al curtii casei dumneavoastra, el poate fi transformat intr-o adevarata bucatarie de vara unde bucatarul din tine gateste impreuna cu familia de la mic la mare mancare sanatoasa ca la mama acasa. Gratare realizate dupa exigentele clientului in functie de stilul casei rustic sau modern tinand cont ca toate accesorile sa nu va lipseasca. In functie de spatiul avut la dispozitie e Gratare ofera o gama variata gratare de gradina si curte unicat gratare de gradina din caramida bucatarii unicat proiectare 3D soba pentru gatit pe lemne seminee de exterior cuptoare pizza, cuptoare de paine traditionale barbeque-grill cu blat de lucru, chiuveta, afumatoare traditionala, rotisoare, vinoteca/crama, toate sub un singur acoperis e Gratare.ro Detaliile fac diferenta!!!


e Gratare ofera o gama larga de modele de gratare, cuptoare pizza, gratare de gradina, seminee, tot odata venim cu o serie de schite, proiecte 3D pentru gratar din caramida, cuptoare pe lemne, sobe, barbeque, afumatoare, loc pentru ceaun, grill, cuptor traditional, gratar traditional, cuptor paine, cuptor de pizza, gratare de curte, gratare de gradina din caramida, gratare.