HORA ”Bucataria Larisei” cuptor de gradina

HORA ”Bucataria Larisei” cuptor de gradina. Pictura confera noblete si pretiozitate spatiului. Mestesugul si arta au darul de a ne bucura privirile si sufletul, ne aduc in casa caldura si intimidate iar o astfel de bucatarie de vara transmite urarea de bun venit, inchinand un pahar de vin parfumat. Compusa din: Cuptor pe lemne traditional vatra 60x60 cm cu pictura (optional), gratar/rotisor actionat electric sarcina de 40 kg, grill inox reglabil 85x50 cm, soba/plita fonta trei ochiuri standard, spatiu masa lucru, spatiu chiuveta cu usi personalizate, postament rotunjit cu ceramica pentru sticle de vin, nobilat cu pictura. (dimensiuni L =4800, l=1200, h=2600)

GRATARE DE GRADINA SI CURTE, BUCATARII DE VARA, CUPTOARE PIZZA, GRATARE TRADITIONALE, GRATAR DIN CARAMIDA

Gratar - gratare (Barbecue) nu este doar un element de decor al curtii casei dumneavoastra, el poate fi transformat intr-o adevarata bucatarie de vara unde bucatarul din tine gateste impreuna cu familia de la mic la mare mancare sanatoasa ca la mama acasa. Gratare realizate dupa exigentele clientului in functie de stilul casei rustic sau modern tinand cont ca toate accesorile sa nu va lipseasca. In functie de spatiul avut la dispozitie e Gratare ofera o gama variata gratare de gradina si curte unicat gratare de gradina din caramida bucatarii unicat proiectare 3D soba pentru gatit pe lemne seminee de exterior cuptoare pizza, cuptoare de paine traditionale barbeque-grill cu blat de lucru, chiuveta, afumatoare traditionala, rotisoare, vinoteca/crama, toate sub un singur acoperis e Gratare.ro Detaliile fac diferenta!!!


e Gratare ofera o gama larga de modele de gratare, cuptoare pizza, gratare de gradina, seminee, tot odata venim cu o serie de schite, proiecte 3D pentru gratar din caramida, cuptoare pe lemne, sobe, barbeque, afumatoare, loc pentru ceaun, grill, cuptor traditional, gratar traditional, cuptor paine, cuptor de pizza, gratare de curte, gratare de gradina din caramida, gratare.