Cuptor pizza model Tara Oasului

Cuptor pizza - Oricand doresti sa te intorci la traditiile demult uitate de catre oraseni si la viata simpla de la tara, trebuie doar sa-ti indrepti pasii inspre minunata Tara a Oasului in nordul Transilvaniei, care te asteapta gatita in portul popular de sarbatoare in orice moment. Trebuie doar sa te lasi coplesit de marinimia osenilor care inca se mandresc cu minunatele lor straie multicolore, de peisajele naturale extraordinare, de bucatele delicioase pregatite ca pe vremuri la cuptor, la protap, la ceaun, la gratar, de-ti vine sa lingi toate ulcelele. Inspira aerul curat al depresiunii si al "capitalei" tinutului, Negresti-Oas si sigur iti vei dori sa te intorci luna de luna. Compusa din: cuptor traditional pe lemne (dimensiuni vatra 80x60 cm), masa de lucru pentru cuptor, gratar-rotisor standard (dimensiuni 60x50cm), spatiu chiuveta cu usi lemn standard, soba pe lemne cu plita fonta standard trei ochiuri, masa lucru, afumatoare traditionala (dimensiuni 80x50); (dimensiuni bucatarie L=4700 l=1400).

GRATARE DE GRADINA SI CURTE, BUCATARII DE VARA, CUPTOARE PIZZA, GRATARE TRADITIONALE, GRATAR DIN CARAMIDA

Gratar - gratare (Barbecue) nu este doar un element de decor al curtii casei dumneavoastra, el poate fi transformat intr-o adevarata bucatarie de vara unde bucatarul din tine gateste impreuna cu familia de la mic la mare mancare sanatoasa ca la mama acasa. Gratare realizate dupa exigentele clientului in functie de stilul casei rustic sau modern tinand cont ca toate accesorile sa nu va lipseasca. In functie de spatiul avut la dispozitie e Gratare ofera o gama variata gratare de gradina si curte unicat gratare de gradina din caramida bucatarii unicat proiectare 3D soba pentru gatit pe lemne seminee de exterior cuptoare pizza, cuptoare de paine traditionale barbeque-grill cu blat de lucru, chiuveta, afumatoare traditionala, rotisoare, vinoteca/crama, toate sub un singur acoperis e Gratare.ro Detaliile fac diferenta!!!


e Gratare ofera o gama larga de modele de gratare, cuptoare pizza, gratare de gradina, seminee, tot odata venim cu o serie de schite, proiecte 3D pentru gratar din caramida, cuptoare pe lemne, sobe, barbeque, afumatoare, loc pentru ceaun, grill, cuptor traditional, gratar traditional, cuptor paine, cuptor de pizza, gratare de curte, gratare de gradina din caramida, gratare.