Cuptor pe lemne „Piatra Arsa”

Cuptor pe lemne „Piatra Arsa” - Romania are multe locuri in care ai posibilitatea sa te regasesti pe tine si sa te reunesti cu natura. Unul din aceste locuri se afla in inima muntilor Bucegi, in minunatul Busteni, la trei pasi de Poiana Tapului, un loc feeric, numai bun sa-ti improspatezi mintea si trupul; un loc in care relaxarea este pe primul loc, in care te poti delecta cu lectura ta favorita stand pe un jilt in timp ce focul mocneste langa tine; un loc in care poti manca pe nesaturate bucate sanatoase gatite cu drag, lasand in urma gandul de a manca pe fuga la un fast-food arhi-plin si aglomerat de oameni ursuzi si grabiti. Sa stai la Piatra Arsa si sa servesti un gratar suculent asezonat cu legume proaspete si zemoase, un adevarat deliciu ce-ti lasa gura apa. Compus din: masa de lucru cu usi standard, spatiu gratar reglabil doua nivele (interior 85x50cm), soba cu plita pe lemne, ornamente tamplarie lemn (dimensiuni totale gratar L=2500, l=650, h=2600).

GRATARE DE GRADINA SI CURTE, BUCATARII DE VARA, CUPTOARE PIZZA, GRATARE TRADITIONALE, GRATAR DIN CARAMIDA

Gratar - gratare (Barbecue) nu este doar un element de decor al curtii casei dumneavoastra, el poate fi transformat intr-o adevarata bucatarie de vara unde bucatarul din tine gateste impreuna cu familia de la mic la mare mancare sanatoasa ca la mama acasa. Gratare realizate dupa exigentele clientului in functie de stilul casei rustic sau modern tinand cont ca toate accesorile sa nu va lipseasca. In functie de spatiul avut la dispozitie e Gratare ofera o gama variata gratare de gradina si curte unicat gratare de gradina din caramida bucatarii unicat proiectare 3D soba pentru gatit pe lemne seminee de exterior cuptoare pizza, cuptoare de paine traditionale barbeque-grill cu blat de lucru, chiuveta, afumatoare traditionala, rotisoare, vinoteca/crama, toate sub un singur acoperis e Gratare.ro Detaliile fac diferenta!!!


e Gratare ofera o gama larga de modele de gratare, cuptoare pizza, gratare de gradina, seminee, tot odata venim cu o serie de schite, proiecte 3D pentru gratar din caramida, cuptoare pe lemne, sobe, barbeque, afumatoare, loc pentru ceaun, grill, cuptor traditional, gratar traditional, cuptor paine, cuptor de pizza, gratare de curte, gratare de gradina din caramida, gratare.