Gratar de gradina Bratislava

Gratar de gradina - Bratislava este o adevarata inspiratie istorica, arheologica, arhitecturala si culturala, desigur. Ca orice oras insemnat, Bratislava are un castel magnific cu patru turnuri asezat pe un deal stancos al Carpatilor Mici si desigur, o priveliste minunata asupra Dunarii, Vienei si Ungariei. Aceasta citadela a fost martora multor batalii care si-au lasat amprenta istorica asupra zidurilor. In impresionanta curte a castelului se afla si Sala Cavalerilor, locul in care cavalerii isi potoleau foamea si se simteau bine ascultand muzica. O atmosfera relaxanta de cum treci de usile masive din lemn parca de aur. Focul mocneste in cuptor, asteptand urmatorul bustean pe care sa-l incinga. Caramizile rosiatice parca reflecta flacarile jucause care mangaie cu drag mancarea ce sta sa fie gata. Zidurile albe sunt impanzite de dansul umbrelor lasate de cavaleri, a pocalelor doldora de bautura, a tacamurilor sfioase care au propria lor melodie, a delicioaselor bucate care asteapta sa fie alese ... Compusa din spatiu chiuveta, spatiu plita gaz, trei mese generoase de lucru, soba pe lemne cu plita fonta, gratar/rotisor (interior 85x50cm), cuptor traditional pe lemne vatra (interior 60x60cm), (dimensiuni bucatarie L=7300, l=2000, h=2600).

GRATARE DE GRADINA SI CURTE, BUCATARII DE VARA, CUPTOARE PIZZA, GRATARE TRADITIONALE, GRATAR DIN CARAMIDA

Gratar - gratare (Barbecue) nu este doar un element de decor al curtii casei dumneavoastra, el poate fi transformat intr-o adevarata bucatarie de vara unde bucatarul din tine gateste impreuna cu familia de la mic la mare mancare sanatoasa ca la mama acasa. Gratare realizate dupa exigentele clientului in functie de stilul casei rustic sau modern tinand cont ca toate accesorile sa nu va lipseasca. In functie de spatiul avut la dispozitie e Gratare ofera o gama variata gratare de gradina si curte unicat gratare de gradina din caramida bucatarii unicat proiectare 3D soba pentru gatit pe lemne seminee de exterior cuptoare pizza, cuptoare de paine traditionale barbeque-grill cu blat de lucru, chiuveta, afumatoare traditionala, rotisoare, vinoteca/crama, toate sub un singur acoperis e Gratare.ro Detaliile fac diferenta!!!


e Gratare ofera o gama larga de modele de gratare, cuptoare pizza, gratare de gradina, seminee, tot odata venim cu o serie de schite, proiecte 3D pentru gratar din caramida, cuptoare pe lemne, sobe, barbeque, afumatoare, loc pentru ceaun, grill, cuptor traditional, gratar traditional, cuptor paine, cuptor de pizza, gratare de curte, gratare de gradina din caramida, gratare.