Castel Transilvania grill de gradina

Castel Transilvania grill de gradina - Amplasat strategic Castel Transilvania este o adevarata fortareata care imbina armonios elemente de lemn, caramida si piatra cioplita, primind si un aer romantic datorita decoratiunilor de fier forjat. Un asemenea spatiu merita o bucatarie de proportii generoase, regala, capabila sa prepare bucate pentru toate gurile prezente la ospaturile in cinstea victoriilor. Masa de lucru trebuie sa fie pe masura ospatului, unde altfel poti pregati un delicios purcelus sau chiar berbecut la protap asezonat cu legume coapte intr-o crusta aurie de-ti vine sa te lingi pe degete. Aromele imbatatoare sunt completate de mirosul delicioaselor paini proaspat scoase din cuptorul pe lemne traditional, emanand caldura ca niste sori. Compusa din rotisor/protap/gratar (dimensiuni interioare L=2000, l=1000 actionat electric cu o sarcina de 130Kg ) masa de lucru mare cu plita traditionala pe lemne, spatiu chiuveta, cuptor pizza/paine (dimensiuni vatra L=1200, l=1000), (dimensiuni bucatarie L=7300, l=2000, h=3600).

GRATARE DE GRADINA SI CURTE, BUCATARII DE VARA, CUPTOARE PIZZA, GRATARE TRADITIONALE, GRATAR DIN CARAMIDA

Gratar - gratare (Barbecue) nu este doar un element de decor al curtii casei dumneavoastra, el poate fi transformat intr-o adevarata bucatarie de vara unde bucatarul din tine gateste impreuna cu familia de la mic la mare mancare sanatoasa ca la mama acasa. Gratare realizate dupa exigentele clientului in functie de stilul casei rustic sau modern tinand cont ca toate accesorile sa nu va lipseasca. In functie de spatiul avut la dispozitie e Gratare ofera o gama variata gratare de gradina si curte unicat gratare de gradina din caramida bucatarii unicat proiectare 3D soba pentru gatit pe lemne seminee de exterior cuptoare pizza, cuptoare de paine traditionale barbeque-grill cu blat de lucru, chiuveta, afumatoare traditionala, rotisoare, vinoteca/crama, toate sub un singur acoperis e Gratare.ro Detaliile fac diferenta!!!


e Gratare ofera o gama larga de modele de gratare, cuptoare pizza, gratare de gradina, seminee, tot odata venim cu o serie de schite, proiecte 3D pentru gratar din caramida, cuptoare pe lemne, sobe, barbeque, afumatoare, loc pentru ceaun, grill, cuptor traditional, gratar traditional, cuptor paine, cuptor de pizza, gratare de curte, gratare de gradina din caramida, gratare.