Bucataria lui Horia gratare de gradina

Bucataria lui Horia gratare de gradina - Dupa o saptamana intreaga de munca, stres, caldura istovitoare si trafic urban infernal, ziua de duminica pare o binecuvantare. In propria gradina gasesti tot ce ai nevoie pentru relaxare. O bucatarie exterioara unde poti prepara impreuna cu amicii un adevarat festin. Frigarui, gratar, mititei, cartofi, legume, peste, tot ce-ti poate pofti inima. Un pic de umbra, un pic de soare, multa voie buna, miresme imbietoare, bautura rece, si gata: reteta perfecta pentru un sfarsit de saptamana reusit! Bucatarie compusa din: gratar-rotisor (dimensiuni 85x50cm), spatiu chiuveta cu usi lemn standard, soba pe lemne cu plita fonta standard trei ochiuri, masa de lucru, (dimensiuni bucatarie L=3300, l=620 h=2600).

GRATARE DE GRADINA SI CURTE, BUCATARII DE VARA, CUPTOARE PIZZA, GRATARE TRADITIONALE, GRATAR DIN CARAMIDA

Gratar - gratare (Barbecue) nu este doar un element de decor al curtii casei dumneavoastra, el poate fi transformat intr-o adevarata bucatarie de vara unde bucatarul din tine gateste impreuna cu familia de la mic la mare mancare sanatoasa ca la mama acasa. Gratare realizate dupa exigentele clientului in functie de stilul casei rustic sau modern tinand cont ca toate accesorile sa nu va lipseasca. In functie de spatiul avut la dispozitie e Gratare ofera o gama variata gratare de gradina si curte unicat gratare de gradina din caramida bucatarii unicat proiectare 3D soba pentru gatit pe lemne seminee de exterior cuptoare pizza, cuptoare de paine traditionale barbeque-grill cu blat de lucru, chiuveta, afumatoare traditionala, rotisoare, vinoteca/crama, toate sub un singur acoperis e Gratare.ro Detaliile fac diferenta!!!


e Gratare ofera o gama larga de modele de gratare, cuptoare pizza, gratare de gradina, seminee, tot odata venim cu o serie de schite, proiecte 3D pentru gratar din caramida, cuptoare pe lemne, sobe, barbeque, afumatoare, loc pentru ceaun, grill, cuptor traditional, gratar traditional, cuptor paine, cuptor de pizza, gratare de curte, gratare de gradina din caramida, gratare.