Bucataria Deliei grill Cluj

Bucataria Deliei grill Cluj - Conceptul "Renovatio" avand un design minimal, bucataria de vara incanta prin simplitatea sa si a modelelor decorative. Aerul modern, liniile simple, unghiurile de 45 de grade adauga eleganta si stil. Cuptorul este elementul de baza, de asemenea gratarul ofera posibilitatea diversificarii meniului, precum si mesele de dimensiuni mari integrate. (dimensiuni L=4900, l=2250, h=2600).Contine urmatoarele module: masa lucru pentru gratar, gratar multifunctional (60x50), cuptor pizza/paine (60x60) masa pentru cuptor, plita gaz , masa dubla (1,20x70) prevazuta cu usi si cu posibilitatea de atasare/incastrare chiuveta .

GRATARE DE GRADINA SI CURTE, BUCATARII DE VARA, CUPTOARE PIZZA, GRATARE TRADITIONALE, GRATAR DIN CARAMIDA

Gratar - gratare (Barbecue) nu este doar un element de decor al curtii casei dumneavoastra, el poate fi transformat intr-o adevarata bucatarie de vara unde bucatarul din tine gateste impreuna cu familia de la mic la mare mancare sanatoasa ca la mama acasa. Gratare realizate dupa exigentele clientului in functie de stilul casei rustic sau modern tinand cont ca toate accesorile sa nu va lipseasca. In functie de spatiul avut la dispozitie e Gratare ofera o gama variata gratare de gradina si curte unicat gratare de gradina din caramida bucatarii unicat proiectare 3D soba pentru gatit pe lemne seminee de exterior cuptoare pizza, cuptoare de paine traditionale barbeque-grill cu blat de lucru, chiuveta, afumatoare traditionala, rotisoare, vinoteca/crama, toate sub un singur acoperis e Gratare.ro Detaliile fac diferenta!!!


e Gratare ofera o gama larga de modele de gratare, cuptoare pizza, gratare de gradina, seminee, tot odata venim cu o serie de schite, proiecte 3D pentru gratar din caramida, cuptoare pe lemne, sobe, barbeque, afumatoare, loc pentru ceaun, grill, cuptor traditional, gratar traditional, cuptor paine, cuptor de pizza, gratare de curte, gratare de gradina din caramida, gratare.