Gratar „Bucataria Valea Sebesului”

Gratar "Bucataria Valea Sebesului" - Exista un obicei al oamenilor care incepe de cand da caldura, prin aprilie-mai pana cand apare prima frunza ingalbenita in copaci: gratarul. Fie caldura istovitoare, fie zi innorata, atata timp cat e vara, e si voie buna; si cand e voie buna, e absolut necesar sa fie si preparate delicioase facute in fel si chip pe gratarul incins. La munte, la mare, la deal, la campie, in inima orasului, in gradina, oriunde poti avea propria oaza de liniste, unde te poti desfata cum iti pofteste inima. Bucataria este compusa din: doau module ancadramente intrare pentru cei opt stalpi ai foisorului, gratar din caramida standard (60x50cm), spatiu chiuveta, masa de lucru, plita pe gaz, (dimensiuni L =3100, l=730, h=2600).

GRATARE DE GRADINA SI CURTE, BUCATARII DE VARA, CUPTOARE PIZZA, GRATARE TRADITIONALE, GRATAR DIN CARAMIDA

Gratar - gratare (Barbecue) nu este doar un element de decor al curtii casei dumneavoastra, el poate fi transformat intr-o adevarata bucatarie de vara unde bucatarul din tine gateste impreuna cu familia de la mic la mare mancare sanatoasa ca la mama acasa. Gratare realizate dupa exigentele clientului in functie de stilul casei rustic sau modern tinand cont ca toate accesorile sa nu va lipseasca. In functie de spatiul avut la dispozitie e Gratare ofera o gama variata gratare de gradina si curte unicat gratare de gradina din caramida bucatarii unicat proiectare 3D soba pentru gatit pe lemne seminee de exterior cuptoare pizza, cuptoare de paine traditionale barbeque-grill cu blat de lucru, chiuveta, afumatoare traditionala, rotisoare, vinoteca/crama, toate sub un singur acoperis e Gratare.ro Detaliile fac diferenta!!!


e Gratare ofera o gama larga de modele de gratare, cuptoare pizza, gratare de gradina, seminee, tot odata venim cu o serie de schite, proiecte 3D pentru gratar din caramida, cuptoare pe lemne, sobe, barbeque, afumatoare, loc pentru ceaun, grill, cuptor traditional, gratar traditional, cuptor paine, cuptor de pizza, gratare de curte, gratare de gradina din caramida, gratare.