”Bucataria lui Mircea” gratar traditional

”Bucataria lui Mircea” gratar traditional - A inceput sezonul estival cu caldura sa torida. Cine nu isi doreste sa petreaca cateva saptamani bune la mare? Iar cand ai si o bucatarie exterioara e extraordinar! Peste rumenit la gratar, cartofi copti in jar, nelipsitii mici cu bere rece sa mai potoleasca nitel caldura, putina umbra, un hamac, un sezlong, ..mai trebuie ceva? Compusa din: cuptor cu capac mare traditional pe lemne (dimensiuni vatra 80x60 cm), gratar (dimensiuni 85x50cm), masa lucru, spatiu chiuveta cu usi lemn si balamale antichizate , soba pe lemne cu plita fonta trei ochiuri, cos fum drept (dimensiuni bucatarie L=3530 l=2800 h).

GRATARE DE GRADINA SI CURTE, BUCATARII DE VARA, CUPTOARE PIZZA, GRATARE TRADITIONALE, GRATAR DIN CARAMIDA

Gratar - gratare (Barbecue) nu este doar un element de decor al curtii casei dumneavoastra, el poate fi transformat intr-o adevarata bucatarie de vara unde bucatarul din tine gateste impreuna cu familia de la mic la mare mancare sanatoasa ca la mama acasa. Gratare realizate dupa exigentele clientului in functie de stilul casei rustic sau modern tinand cont ca toate accesorile sa nu va lipseasca. In functie de spatiul avut la dispozitie e Gratare ofera o gama variata gratare de gradina si curte unicat gratare de gradina din caramida bucatarii unicat proiectare 3D soba pentru gatit pe lemne seminee de exterior cuptoare pizza, cuptoare de paine traditionale barbeque-grill cu blat de lucru, chiuveta, afumatoare traditionala, rotisoare, vinoteca/crama, toate sub un singur acoperis e Gratare.ro Detaliile fac diferenta!!!


e Gratare ofera o gama larga de modele de gratare, cuptoare pizza, gratare de gradina, seminee, tot odata venim cu o serie de schite, proiecte 3D pentru gratar din caramida, cuptoare pe lemne, sobe, barbeque, afumatoare, loc pentru ceaun, grill, cuptor traditional, gratar traditional, cuptor paine, cuptor de pizza, gratare de curte, gratare de gradina din caramida, gratare.